Zvali su je ”Kraljica silikona” : Izvadila je sve i toliko se promijenila da su svi koji je prate na društvenim mrežama oduševljeni njenim izgledom (FOTO)

0

Kada je estrada na ovim prostorima u pitanju mnogo toga se u zadnjih desetak godina promijenilo, na bolje ili na gore, ali nešto što je nus produkt današnjeg javnoga života kako na estradi tako i šire u cijelom društvu su djevojke koje vole za sebe da kažu da su starlete.

Nikada do kraja nije definisano pravo značenje zanimanja starleta, ali radi se o djevojkama koje mnogo ulažu na svoj lični izgled uz pomoću raznih operacija, traže muškarce sponzore koje će sve to finansirati a ne bježe ni od nekih radnji koje imaju malo dodirnih tačaka sa moralom.

 

Pa je tako u jednome periodu starleta Tijana Đuričić važila za Kraljicu silikona, a to je i bila sve do odluke da svoj izgled vrati na malo prirodnije osnove.

Dakle, dok je nosila nadimak Kraljica silikona Tijana je u sebi imala čak 1.200 kubika silikona, a i u usnama je imala veliku količinu. Osim toga uvijek je nosila plava sočiva jer je iz nekoga razloga smatrala da je plava boja očiju njena boja i smatrale ja da je takva privlačnija.

Međutim, zadnjih mjeseci je donijela neke radikalne odluke, pa je izvadila silikone, vratila i usne na koliko- toliko normalnu velićinu, te se pomalo i vratila nekadašnjem izgledu, koji je, realno, mnogo bolji od onoga plastičnog.

Pošto je odlučila da sada malo više njeguje prirodni izgled svi ti njeni postupci su naišli i na pozitivno odobravanje javnosti i svih onih koji je prate na društvenim mrežama i većina njih smatra da je Tijana napravila pravu stvar i da ovakva prirodna ima mnogo više da ponudi kao žena, nego kada je imala svu tu plastiku na sebi i u sebi.

 

 

 

 

Leave A Reply