Zukorlić sa njom ima četvero djece i objasnila je kako je biti druga žena: Dala je i svoje mišljenje šta bi uradila i kako bi reagovala da se njen muž poželi oženiti i po treći put (FOTO)

0

Mnogima iz naše regije , a posebno iz Srbije je poznato ime Muamera Zukorlića koji je muftija Srbije i koji je veoma aktivan i na političkoj sceni Srbije pa je tako u nekoliko navrata bio i kandidat za predsjednika Srbije, mada je svako na njegov potez gledao kao na čisti vid populizam i skretanje pažnje na sebe i na ono što on predstavlja.

Inače, Zukorlić je u braku sa Elmom Elfić, koja je njegova druga žena i sa kojom ima četvero djece koje je dobio u legitimnom braku.

Oglasi - Advertisement

Elma je veoma uspješna u poslu kojeg obavlja, a ona vodi privatni Vakuf Univerzitet u Srbiji.

U nekim razgovorima sa novinarima Zukorlićeva supruga je bila itekako raspoložena da da neke odgovore vezane za njen život, brak, kao i za modu, tj. šta ona kao muslimanka smije ili ne smije nositi u javnosti ili u kući.

Kako je Elma rekla novinarima svaka Muslimanka može da nosi sve ono što se ne kosi sa šerijatskim zakonima, znači tijesna i prozirna odjeća ne dolazi u obzir, kao i da se ne smiju nositi kratke suknje ili haljine koje previše toga otkrivaju. Potvrdila je da i sama voli da prati modu, ali ne baš slijepo i da trendove isključivo prati na način da uzme po koji odjevni predmet koji ide uz njen stil kojeg je dugo i pažljivo gradila.

Potvrdila je da su Dior i Chanel brendovi čije stvari voli da nosi jer na neki način pokazuju i ukus koji je imala njena majka a koji je ona naslijedila od nje ali voli i cijeni nek domaće kreatore i dizajnere čije modele kupuje kao što su modeli od Verice Rakočević, Suzane Perić, Igora Todorovića i Sedžde Zukorlić.

Na pitanje kako bi reagovala da je njen muž bita da uđe i u treći brak Elma je rekla da bi mu rekla da prati svoje srce i da njega sluša, ali ne zna kako bi se ona sama osjećala da se tako nešto desi jer nikada nije ni razmišljala o takvoj situaciji.

Leave A Reply