Zovu je ”Arapska princeza: Ova Srpkinja je udata za bogatog Arapa, ne zna šta će sa parama, ali ipak je zasukala rukave i radi ovaj posao (FOTO)

Poznata manekenka iz Srbije Anika Božić, već godinama živi van Srbije. Prvo je razlog jer je karijeru gradila u inostranstvu, a onda se 2014. godine udala za bogatog arapskog biznismena Jusufa Al Saraja. Anikin muž je većinu svoga života proveo u Kanadi, a tu je izgradio i svoj biznis i postao veoma bogat. On nema nikakvih kraljevskih titula, ali zbog toga što je enormno bogat ima nadimak ”arapski princ”. Pa je tako i Anika, kada je stupila u brak sa Jusufom dobila nadimak ”arapska princeza”.

Oglasi - Advertisement

Anika i Jusuf imaju jednoga sina, a njih troje trenutno najviše žive na relaciji Kairo- Pariz. Anika bukvalno ima sve što poželi, ali ipak, kada god joj to porodične i poslovne obaveze dopuštaju dođe u Beograd gdje posjećuje rodbinu i prijatelje. Tako je prije nekog vremena bila u posjeti srpskoj prijestolnici, pa je iskoristila i to vrijeme da posjeti neke događaje koji su se dešavali u Beogradu u to vrijeme, a gdje god da se pojavila Anika je plijenila pažnju svojim veoma ekstravagantnim stilom oblačenja. Prošetala je u novembru mjesecu golog stomaka ulicama Beograda, a to svakako nije moglo proći nezapaženo, posebno kod paparazza.

I mada je njen suprug iznimno bogat, Anika je ipak željela da sačuva jedan dio svoje neovisnosti, pa je tako nastavila da gradi svoju karijeru kao manekenka i model i da na taj način i da zarađuje. Ujedno ima i neke planove da neke poznate modne brendove pokuša da predstavi i u Beogradu, pa je već u nekim pregovorima oko modnih revija koje bi se uskoro trebale desiti, a razmišlja i o otvaranju lanaca butika po Srbiji u kojima bi se mogli kupiti samo određeni francuski brendovi.

 

Comments are closed.