Zovu ga najbogatijim čovjekom na svijetu: Ima 39 žena, 94 djece i preko 30 unučadi i nema namjeru tu stati već se sprema za novu svadbu- Svi zajedno žive pod istim krovom (VIDEO/FOTO)

Njegovo ime je Ziona Čan i svi ga smatraju najbogatijim čovjekom na svijetu  jer ima 39 žena, 94 djece i 33 unučadi, pa prema toma on je glava porodice koja je proglašena za najveću na svijetu, pa samim time je i njegovo bogatstvo nemjerljivo pored tolikih žena i djece.

Ovaj Indijac živi u mjestu Baktvang u indijskoj državi Mizorama i zbog svoje porodice došao je u centar pažnje medija.

On sa svojom porodicom živi u palati na 4 sprata, a ta plata ima čak 100 soba, te u njoj žive čak 4 generacije ove porodice, a prema svemu sudeći brojnost ove porodice nije konačna i uvijek se mogu očekivati nove prinove, a i sam Čan je rekao da ne bi nikada propustio niti jednu priliku za neki novi brak.

Život je organiziran kod ove porodice na način da žene dijele spavaonice, a kako bi svaka dobila svoju priliku za noć sa suprugom postoji i raspored, pa su najmlađe žene smještene u sobama koje su najbliže glavi porodice, dok su starije supruge smještene malo dalje u kući.

Na pitanje novinara suprugama, otkud ovakva porodica, sve spremne odgovaraju da su sa njim jer je prava glava porodice, ali je i najljepši muškarac u njihovom mjestu.

Ono što je vidljivo je da sloga, ljubav i poštovanje vladaju u ovoj zaista neobičnoj porodici , a organizacija života u njoj pomalo liči na vojnu organizaciju. Žene tu zajedno pripremaju obroke za sve pod komandom najstarije supruge Zatiangi, a nahraniti ovako veliku porodicu nije niti malo lako , pa je tako samo u jednome danu potrebno oko 70 kilograma mesa i 50 kilograma riže.

Čan je inače i vođa jedne hriščanske sekte, a u okviru tog vjerovanja je dozvoljeno da se ima žena koliko se želi, a desilo se da je Ziona samo u jednoj godini imao deset vjenčanja, a najavio je da planira da svoju porodicu i proširi, pa zbog toga ide veoma uskoro u Ameriku po novu mladu.

 

Comments are closed.