Znamo je kao smotanu Cecu iz poznate serije ”Vojna akademija” : Međutim, kada se kamere pogase Anđela se pretvara u pravu ljepoticu koja oduzima dah (FOTO)

Poznato je da pojedina djeca poznatih roditelja, dosta često krenu stopama svojih roditelja pa se počnu baviti poslovima i graditi karijere na isti način na koji su to radili i njihovi roditelji.

Oglasi - Advertisement

Tako nekako je bilo i sa sve poznatijom mladom glumicom Anđelom Jovanović, koja ima 26 godina, i koja je kćerka poznatog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić.

Šira javnost je upoznala Anđelu po njenoj ulozi u seriji ”Vojna akademija” u kojoj tumači ulogu smotane Cece.

Ova serija se na RTS-u počela prikazivati 2012 godine, a Anđela se pridružila ekipi u trećoj sezoni i to u ulozi smotane i veoma simpatične Svetlane Savić Cece. I mada je ovaj svoj lik iznijela na način da je Ceca prikazana kao pomalo smotana, muškobanjasta osoba, koja i nema nekog velikog iskustva u životu, a posebno u ljubavi i sa muškarcima, u stvarnome životi je Anđela totalna suprotnost od svoga lika iz serije.

Anđela je u stvarnom životu zaista prelijepa djevojka, a važi među prijateljima i kolegama za izuzetno toplu i prijatnu osobu. Kao i mnoge druge mlade osobe aktivna je na društvenim mrežama, pa dosta često objavljuje i neke svoje fotografije koje i mi dijelimo sa vama.

Anđela je inače završila muzičku gimnaziju Stanković, kao i Fakultet dramskih umjetnosti i mada zna da su se njeni poznati roditelji nadali da ona neće ući u glumačke vode, ipak je ljubav prema glumi bila jača od roditeljskih želja i nadanja, mada su i oni sami shvatili, već nakon prvih Anđelinih ispita koliko ona zapravo voli to što radi i koliko je talentovana za taj posao.

 

 

 

Comments are closed.