Živojinovići u panici: Lepa Brena završila u bolnici zbog nesnosnih glavobolja- Odmah joj uradili i skener glave

Sredinom ove sedmice, poznata pjevačica Lepa Brena je završila u bolnici. Kako mnogi mediji prenose, pjevačica je danima od sviju krila da ima nesnosne glavobolje, ali je na kraju ipak morala da posjeti ljekara. Odmah joj je urađen i skener glave u jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

Oglasi - Advertisement

Kako neki od medija prenose, poslije prvih pregleda, Brena je dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo veoma kratkog daha, pa je iz tih razloga Brena nazvala privatnu kliniku i zakazala sebi skener glave. U privatnu kliniku je došla i ljekaru je objasnila da joj analgetici ne pomažu, pa je stoga odlučila da uradi skener glave da bi se uvjerila da je sve u redu i da nije ništa ozbiljno jer joj je njen ljekar rekao da se vjerojatno radi o jačoj upali sinusa.

Snimanje je trajalo dvadesetak minuta a Brena je zahtijevala da izvještaj dobije istoga dana jer je bila vidno uplašena i uznemirena. Na njenu sreću snimak nije pokazao ništa zabrinjavajuće, već upravo iznimno jaku upalu sinusa čije će liječenje da malo potraje.

Manje je poznato da je prije nekog vremena Breni bila dijagnosticirana i tromboza, zbog koje je morala da prođe kroz veoma dugo liječenje. Tu je bolest otkrila na jednom nastupu kada joj je ruka počela da trne i odmah zatim je i poplavila. Neko vrijeme je Brena morala da provede i u bolnici, da bi se tromboza opet vratila 2012. godine.

U nekoliko navrata Brena je novinarima rekla da od tada živi pod stalnom tenzijom, a i inače je osoba koja sve prima veoma ozbiljno i sa mnogo emocija. Problem kod tromboze je i taj što se mora izbjegavati putovanje avionom, a kada joj njeni ljekari budu dozvolili ići će u Ameriku da bi se u vezi ove bolesti posavjetovala i sa tamošnjim stručnjacima.

 

 

Comments are closed.