Živi godinama u tome naselju, u luksuznom stanu, a komšije su sada iznijele pravu istinu o njemu: Miroslava Ilića svakoga jutra čeka beskućnik ispred stana, a pravi razlog za to će vas natjerati na razmišljanje (FOTO)

Mnogima koji prate i poznaju popularnog pjevača Miroslava Iliće je poznato i da pjevač već dugi niz godina, zajedno sa svojom suprugom Gordanom živi u Beogradu, u njihovom stanu u naselju koje se zove Višnjička banja.

Novinari su malo bili u posjeti kod Miroslava Ilića, pa su malo i razgovarali s pjevačevim komšijama i interesantno je koliko su različita mišljenja komšija što se tiče Miroslava Ilića.

Oglasi - Advertisement

Pa tako jedan od komšija kaže da u lokalnu prodavnicu oboje dolaze redovno i da faktički uvijek kupuju isto, i to cigarete, kafu i paket vode. Komšija koji i drži prodavnicu kaže da dok druge komšije vole i malo ostati, popričati sa njima Iliću baš nisu takvi i po njemu, djeluju pomalo arogantno. Komšija se sjetio i da je jedne prilike zatražio kartu za koncert od Ilića, ali da mu je ovaj odgovorio da više nema ni jedu i da su sve prodate

Međutim, sasvim drugačije mišljenje o Miroslavu Iliću imaju u drugoj prodavnici u tome naselju gdje za njega i njegovu suprugu kažu da su oboje veoma kulturni, i da ma koliko da je gužva u radnji oni uvijek pristojno čekaju i nikada nisu tražili da bilo šta plate preko reda. Radnica iz te prodavnice je rekla da Ilići obično tu kod nje kupuju novine i cigarete i da su uvijek ljubazni prema svima.

Jedan od komšija se pohvalio kako je jednom i dobio karte od Miroslav za njegov koncert, a posebno zanimljivu priču je imao mladić, imenom Stefan , koji je rekao da svakoga dana vidi jednoga beskućnika ispred Miroslavovog ulaza, gdje mu pjevač svaki dan da nešto para. Stefan pretpostavlja da nije neka sića u pitanju, jer ne bi dolazio svaki dan.

U nastavku možete da vidite i par fotografija doma Miroslava Ilića. Ništa pretjerano, ali opet ni toliko skromno:

 

 

Comments are closed.