Žiri totalno izludio zbog ove kandidatkinje kojoj su poručili da odmah prestane da pjeva:Svi su bili fascinirani njenim tijelom, a Karleušin komentar je bio BRUTALAN! (FOTO)

Nova sezona Zvezda Granda je već završila sa svojom trećom sedmicom emitovanja i sve su šanse da će ova sezona biti najzanimljivija dom sada,

Tome uveliko doprinose i nova pravila kod takmičenja, jer sada svi članovi žirija biraju takmičare za koje osjete da kvalitetom to zaslužuju da im budu mentori u do nekih sljedećih krugova pa na dalje kako se budu probijali u takmičenju.

Automatski je takav vid pravila napravio da su sada i članovi žirija malo oštriji prema samim kandidatima, a dosta tu ima i razmirica između članova žirija kao i same produkcije na čelu sa Sašom Popovićem.

Pa se tako u trećoj sedmici takmičenja podigla velika prašina oko takmičarke iz Banja Luke Dragane, koja se pojavila u prelijepoj crvenoj haljini, ali nije uspjela da zadivi žiri Granda svojim pjevačkim kvalitetama.

Đorđe David je insistirao da se pjevanje ove kandidatkinje prekine, a sa njim su se jednoglasno složili i ostali članovi žirija. Međutim kada su vidjeli njen fizički izgled Popović ju je natjerao da kao manekenka prošeta jedan krug ispred žirija.

Posebno je brutalna prema kandidatkinji bila Jelena Karleuša, koja je bez kočnica rekla Dragani da treba da drži do sebe i da ni za koga , nikada više ne hoda u krug i da je ona bila na njenome mjestu ona bi Popoviću zajahala na leđa.

Na sve to je Saša dobacio Jeleni da je i ona šetala na početku svoje karijere i da nije pitala za razloge što je Jelena negirala.

Na kraju je kandidatkinja Dragana, bez obzira na odluku žirija otišla dalje, jer ju je pod svoje uzela Snežana Đurišić iz produkcije, a nova pravila kažu da i produkcija može biti mentor jednome broju kandidata.

 

Comments are closed.