Zgodna kćerka Kolinde zavrtila se u minijaturnoj haljini: Blicevi pljuštali na sve strane (FOTO)

Ako je neko navikao da se stalno pojavljuje u medijima i da se non- stop priča i piše o njoj, kako po dobru, tako i po zlu, onda je to zasigurno predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Možda jedini političar  sa ovih prostora koji se više nalazi u medijima od Kolinde je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, ali tu je mrtva trka između njih dvoje.

Ipak, koliko god da je, a to joj i njena politička pozicija nosi, predsjedniva Hrvattske zastupljena u medijima, članovi njene porodice i nisu, i većina njih se uopšte ne voli eksponirati ni u javnosti, a ni u medijima.

Mada djeca poznatih u veličini slučajeva vole da se medijski eksponiraju, postoje i ona djeca koja vole da žive mirne živote, daleko od kamera i foto aparata.

Stoga vjerujemo, da malo ko od vas zna kako izgleda kćerka predsjednice Hrvatske. Vjerujemo da baš i niste nailazili na članke, tekstove, fotografije ili TV priloge o njoj. Ovdje ćemo vam mi pokazati neke fotografije da vidite da li postoji određena sličnost između majke i kćerke.

Ona se zove Katarina i ono što je veoma inetersantno je da je ona odlična u onome što radi i čime se bavi. Ona se naime bavi umjetničkim klizanjem, veoma je talentovana i već je nastupala na raznim takmičenjima.

Lijepo je vidjeti da se djeca poznatih i moćnih ljudi ne oslanjaju puno na ono što mogu dobiti od svojih roditelja već sami kreću da grade svoju karijeru i ime, bez pomoći roditelja.

Malo je takvih, ali dobro je znati da ih ima.

 

 

 

 

Comments are closed.