”Ženo prestani da mi nabijaš komplekse” : Ceca u emisiji brutalno odbrusila Lidiji Vukičević (VIDEO)

Emisija ”Magazin in” koju inače vodi poznata TV voditeljica Sanja Marinković je popularna najviše zbog gostiju koje Sanja redovno poziva u svoju emisiju da bi sa njima razgovarala o mnogim stvarima koje se tiču života, ljubavi, muško ženskih odnosa, i sličnih stvari. Mada su većinom teme u toj emisiji one stvari koje se najviše tiču žena, pa su samim time žene i najčešće gošće kod Sanje, ipak se nerijetko u emisiji nađu i muški gosti,koji upotpune svu priču sa muškom percepcijom na neke određene teme.

Oglasi - Advertisement

Prije nekog vremena gošće kod Sanje su bile pjevačice Romana Pavić, Ceca Ražnatović, kao i glumica Lidija Vukičević, a emisija je jednim dijelom otišla na sasvim drugu stranu jer je Ceca imala dosta toga da kaže o Lidiji.

Prvo je Ceca pohvalila Lidijin izgled i rekla joj je da u prirodi izgleda puno bolje nego na televiziji, i da ima fantastičan ten i kožu, kao i nevjerojatan osmijeh. Bilo je očigledno da je Ceca oduševljena sa glumicom koja je 11 godina starija od nje i da je pomalo i ljubomorna na njen izgled.

Lidija je u emisiju došla u crvenoj, veoma atraktivnoj i seksi haljini, tako da su svi prisutni ostali bez daha, a Lidijin izgled je posebno dojmio Cecu Ražnatović

Ceca nije mogla da prestane da hvali Lidiju, a u jednome trenutku je bila i brutalno iskrena  pa je poručila glumici da joj prestane nabijati komplekse svojim izgledom.

Lidija se više puta zahvalila pjevačici a svima je poručila da je za njen izgled zaslužno i to što je naučila da živi sa svim svojim manama i da joj je to najviše pomoglo da prihvati samu sebe onakvu kakva jeste

 

 

Comments are closed.