Žena pretvara staru odjeću u moderne stvari, a rezultati su toliko divni da vam “oči stanu” (FOTO)

Vjerojatno većina vas u svojim ormarima, ladicama, vrećama, imate neke komade odjeće koje čuvate iz ne znamo kojih razloga, a znate da ih više nemate namjeru nositi.

Dosta često se i malo zeznemo u odabiru odjeće, pa sebi kupimo neke krpice koje nam i ne stoje onako kako bi mi željeli, pa ih zbog toga samo ostavimo u ormar i zaboravimo na njih.

Oglasi - Advertisement

Takve odjevne predmete ne treba bacati, jer se svaki od njih može pretvoriti u nešto zaista lijepo.

Žena o kojoj je u ovome tekstu riječ je postala pravi hit na internetu jer od stare i veoma neugledne odjeće pravi zaista impresivne odjevne predmete, koje izgledaju tako lijepo da bi svako rekao da su nove novcate.

Njeno ime je Srah Tyau i postala je svjetski popularna nakon nekih svojih objava na Instagramu, kada je počela kačiti fotografije odjevnih predmeta koje je transformirala u prekrasne stvari.

Njena prvobitna namjera je bila da sama uštedi novac od kupovine nove odjeća, ali je kasnije, kada su se ideje počele nizati, sve to poprimilo malo veći oblik, i donijelo pravu internet popularnost.

Prvo je krenula da pravi odjevne predmete za svoje tri kćerke, da bi kasnije posao proširila na širi krug članova porodice kao i svojih prijatelja.

Uzimala je jeftiniju odjeću, sjeckala, dodavala detalje i potpuno je transformisala. Tako je od svega toga napravila pravi biznis.

Ovo je još jedan dokaz da vam ne treba skupa i markirana roba da bi izgledali super odjeveno

Sve u svemu, njen posao se sve više širi, pa će vrlo skoro trebati još ljudi koji će joj pomagati oko rada na svim narudžbama.

 

Comments are closed.