Žena je ušla u štalu, a kad je vidjela glavu svog konja, odmah je počela snimati! (VIDEO)

Priče o životinjama uvijek imaju neku poruku koje najčešće u ljudima pobude ono najbolje, pa tako nekako ide i ova priča o Rockyu, koji je jedan divan konj. Divan i staložen konj koji je sretan, pa je i sve oko sebe pravio sretnima. Uživao je uvijek u dugim šetnjama i ništa mu nije moglo pokvariti njegovo raspoloženje.

Kada se dogodilo sve što se dogodilo, to Rockya baš i nje puno zanimalo, čak šta više, sve mu se to nekako i sviđalo. Bilo mu je drago i veoma prijatno da vrijeme provodi sa svojim prijateljima, i sve je izgledalo da je svima njima to bio sasvim normalan način druženja.

Međutim za njegovu vlasnicu, gospođu Nansy iz Elk Citya, Oklahoma, to je bilo nešto što nije vidjela nikada u svome životu, i bila je veoma sretna da je ponijela svoj mobitel sa sobom te je tako mogla sve da snimi jer u protivnom, vjerojatno  joj niko ne bi ni vjerovao da se tako nešto moglo dogoditi, kao i da tako nešto uopšte postoji.

Rocky je kao i svakoga drugoga dana bio u štali, na svome mjestu kada je njegova gazdarica ušla da ga pozdravi i malo sredi.

I pri ulasku u štalu Nancy je ugledala nešto što joj je skroz popravilo dan.

Na Rockyevoj glavi je bila, ni manje, ni više, kokoš. Nancy prosto nije mogla da vjeruje. Upitala ga je šta radi sa tom kokoškom na glavi, da bi konj malo pomjerio svoj vrat i kokoška je počela lagano da silazi niz njegov vrat, mrdajući svojom stražnjicom. Rocky je svo vrijeme bio miran i strpljivo je sačekao.

Comments are closed.