Želite da sakrijete svoj stomak: Drage žene, izbjegavajte ovu odjeću i izgledat ćete fantastično (FOTO)

Mnoge žene imaju komplekse od svoji dijelova tijela, posebno u dijelu stomaka iako , zapravo, mnogi muškarci to vole, jer su neka istraživanja pokazala da muškarci zaista vole kada njihova žena ima mali stomačić i da su im oni mnogo privlačniji neko izvajani mišići.

Međutim, mnogim ženama ta muška razmišljanja nisu dovoljna, pa i dalje ade sve da bi sakrile taj svoj stomak. Međutim, mnoge to rade na pogrešan način.

Ovo su neke od preporuka na koji način da sakrijete svoj višak uz pomoć odjeće i tako da izbjegnete pogrešan odabir koji bi mogao još više da istakne vaše nedostatke, u stvari u ovome slučaju, vaše viškove.

Prvo, izaberite labaviju odjeću u jednoj boji ako je moguće. Tamnije bolje će vam bolje stajati, ali ne trebate izbjegavati ni bež boju, ili ružičastu, kao i boju pistacije. Odjeća koja se stika uz vas još više pokazuje višak koji želite sakriti, stoga bolje je da nosite slojevitu odjeću koja neće naglašavati vaše kukove.

Drugo, posebno obratite pozornost na odjeću sa okomitim prugama, jer takvi uzorci čine da izgledate viši i tanji, ali izbjegavajte široke pruge, već forsirajte uže.

Treće, pokušajte da skrenete pažnju sa svoga stomaka, pa na primjer možete isticati svoje grudi. Bez dubokoga dekoltea, ali opet da je sva pažnja na grudima. Dakle Crne haljine, bluze, klasične pantalone, i suknje sa olovkom je ono što vam je potrebno u tim situacijama.
Na kraju krajeva, najbolje je da prihvatite svoje tijelo kako jeste, jer neki ljudi jednostavno nisu rođeni da budu mršavi i ništa tu ne pomaže.

 

Comments are closed.