Zbog zabrinutosti da bi njena beba od 4 mjeseca starosti mogla da uznemiri sve putnike tokom leta u avionu, mlada mama je napravila nešto što je oduševilo sve putnike: Društvene mreže bruje o ovome slučaju (FOTO)

0

Roditelji najbolje znaju da nije niti malo lako brinuti se o maloj bebi koja ima samo nekoliko mjeseci, a posebno je to teško ako u planu imate neko putovanje, posebno ako je to putovanje planirano sa avionom jer briga za dijete može da dovete do nekih nepredviđenih stvari, posebno kada je skućeni prostor u pitanju

Međutim, jedna mlada majka se veoma dobro pripremila za sve to, jer je mama bila zabrinuta da bi njena beba mogla da pravi probleme tokom leta, i da zbog toga utiče na nervozu drugih putnika.

 

Jedan od putnika na istom avionu je bio i Dave Corona, koji se spremio na put od 10 sati, mada nije očekivao da će mu saputnik biti jedna beba od 4 mjeseca starosti, ali nije ni očekivao dar koji je mama od bebe podijelila svim putnicima iz aviona.

Poklon je bio u vidu male kesice u kojoj su se nalazili korejski slatkiši te čepići za uši, a uz sve to je došla i jedna porukica koju je dobio svaki putnik u avionu.

Poruka je napisana na način kao da ju je pisala mala beba, koja se predstavila kao Junwoo, te da ima 4 mjeseca starosti. U pismu je beba navela da po prvi puta ide za Ameriku sa svojom mamom i bakom da bi posjetio svoju tetku. Dodao je u pismu da je malo uplašen i nervozan jer prvi puta leti avionom, pa je velika vjerojatnoća da će malo plakati i biti uznemiren, ali da će on pokušati da bude tih, mada to ne može obećati.

Mala beba je pismom zamolila sve putnike da budu strpljivi sa njim i da je njegova mama spremila poklone za sve njih, a čepiće da slobodno koriste ako njegov plač postane preglasan.

Svi putnici su bili prijatno iznenađeni postupkom ove mlade majke jer malo bi se ko potrudio da na ovaj način upozori sve o mogućem uznemiravanju od strane njegovog djeteta.

Dave, koji inače radi za medije je fotografisao mladu majku sa bebom kao i poklone koje su svi dobili, a svi su pohvalili majku da je veoma pažljiva.

Na kraju je beba cijelo vrijeme leta bila izuzetno mirna, tako da putnicima čepići nisu bili ni potrebni.

 

 

 

Leave A Reply