Zbog jedne fotografije izgubi je ljubav miliona žena: Mnogima se i zgadio, a sve se pitaju zašto je to uradio (FOTO)

Mnogi ljudi na ovim našim balkanskim prostorima svo svoje slobodno vrijeme provode tako što gledaju mnoge tv serije, poznatije kao sapunice ili TV novele.

Ne postoji niti jedna televizija na ovim našim prostorima, bilo da se radi o komercijalnim, državnim ili nekim drugim televizijama, a da u okviru svoga programa nemaju barem nekoliko sapunica.

Oglasi - Advertisement

U samim počecima pojavljivanja ovih serijala na našim prostorima, najpopularnije su bile one koje dolaze iz južne Amerike, konkretno iz Brazila, Kolumbije i iz Meksika, da bi malo kasnije primat preuzele indijske serije, a u zadnjih nekoliko godina najgledanije serije na ovim prostorima su svakako turske serije.

Pa je tako poznati turski glumac Burak Ozcvit, koji je u Turskoj prava mega zvijezda i na ovim našim prostorima postao popularan zbog svoje uloge u seriji Sulejman veličanstveni, gdje je tumačio lik Bali- bega.

Ali, kao i mnogi drugi, i Burak je sklon nekim eksperimentima pa je sa jednim svojim eksperimentom u vezi izgleda, nakon objave fotografije na društvenim mrežama, izgubio oko milion svojih pratilaca na Instagramu, a većina njih su bile žene.

Mnoge žene koje su zbog njegovih uloga plakale za njim, sada su ostale skroz razočarane na njegovom novom izgledu, a mnoge su u očaju napisale i neke veoma negativne komentare na društvenim mrežama.

A sve što je Burak napravio je da je objavio svoju novu fotografiju sa novom frizurom, a to je mnoge njegove ženske fanove bacilo u očaj

Naima, slavni turski glumac je odlučio da sada nosi punđicu na glavi. I mada su mnogi njegovi fanovi razočarani ovim dodatkom, ipak je njegova žena Fahriye zadovoljna, a to je ipak za Buraka najvažnije.

 

 

 

 

Comments are closed.