Zar i ona zna pružiti ruku pomirenja: Jelena Karluša napravila potez koji niko nije očekivao i niko ne vjeruje da se ovo desilo (FOTO)

Kako neki mediji iz Srbije nezvanično prenose, uz obostranu želju za pomirenjem, poznata pjevačica i vlasnik medijske kuće Pink su obavili razgovor i stavili tačku na višegodišnji rat.

Sukob između Karleuše i Željka Mitrovića navodno se desio zbog njene izjave da njoj TV kuće nisu potrebne. Pa je tako u jednoj od svojih izjava Jelena Karleuša rekla:

“Ja sam tim Jelene Karleuše. Neka se Pink i Prva otimaju oko pjevača, a ne obrnuto. Malo su mi tužni pjevači koji se nude i utrpavaju, pa ih Pink i Grand tretiraju kao stoku, bez poštovanja, kao potrošnu robu. Zašto bi ih i poštovali kada oni ne poštuju sami sebe? Meni se blago rečeno je*e za televiziju i novine, jer su moji profili na društvenim mrežama dominantiji od toga. Ja trebam medijima, ne obrnuto. Bez mene, domaći šou biznis bio bio jedna jeftina smorčina.”

Nakon ove izjave su prekinuti svi odnosi između Pinka i Jelene Karleuše. Međutim, izgleda da je sada sve iza njih, pa je vrlo moguće da ćemo Jelenu gledati, i to vrlo skoro i u nekim emisijama ružičaste televizije, a normalno je da sada svi postavljaju i pitanje da li to Jelena odlazi iz Zvezda Granda.

Na sve te špekulacije, jedan od izvora koje je veoma blizak Jeleni Karleuši je rekao sljedeće:

“Ovo je šou-biznis i ljudi kako se posvađaju, tako se i pomire. Nije to ništa čudno. S tim u vezi, ne bi iznenadilo da Jelena naredne godine bude član žirija nekog projekta na Pinku, umjesto na Grandu. Ništa nije isključeno”.

 

 

Comments are closed.