Zamolili su ljude da im uklone u fotošopu lika na vjereničkoj fotki: Istog momenta su zažalili (FOTO)

Internet koliko god je korisna stvar u nekim druženjima, poslovima, projektima, kao i izvor informacija, isto tako nosi i svoje negativne stvari jer samo zbog jedne sitnice ili gafa koju napravite ili fotografišete možete postati tema šprdnje, šale i zezancije.

Posebno morate biti oprezni kada tražite neke usluge preko društvenih mreža, posebno ako to tražite od ljudi koje ne poznajete, ali ste kao čuli za njih.

Oglasi - Advertisement

Nije neuobičajeno da pojedinci preko društvenih mreža traže savjete ili neke pomoći, kao i usluge za neke stvari koje oni ne mogu ili ne znaju sami riješiti.

Zbog čega sve to baš i nije pametno raditi, dokaz je i ovaj slučaj o kojem govorimo u ovome tekstu.

Ovaj mladi par je zamolio korisnike društvenih mreža, da daju mašti na volju i promijene pozadinu njihove fotografije sa vjeridbe, jer je po njima cijela fotografija lijepa, ali utisak kvari samo jedan tip koji je ušao u kadar fotografije sa svojim ogromnim stomakom i pokvario cijelu fotografiju.

Po svemu sudeći, njih dvoje su bili na odmoru, na ljetovanju, gdje su se i vjerili, ali im se nikako nije dopao jedan detalj sa fotografije, tj. taj tip, koji je faktički i skrenuo pažnju sa para, a svu pažnju preusmjerio na sebe, a to se ovome paru svakako nije dopalo.

Stoga su zamolili ljude sa društvenih mrežama da uklone fotošopom ili nekm drugim filterima ovoga debeljka, a da fotografiju naprave i ljepšom ako je moguće.

Nisu ni bilio svjesni kakvu su veliku grešku napravili.

Ovo su samo neka idejna riješenja kojma su ih častili korisnici interneta i tako im čestitali vjeridbu.

 

Comments are closed.