Zamolili su ljude da im uklone u fotošopu lika na vjereničkoj fotki: Istog momenta su zažalili (FOTO)

Internet koliko god je korisna stvar u nekim druženjima, poslovima, projektima, kao i izvor informacija, isto tako nosi i svoje negativne stvari jer samo zbog jedne sitnice ili gafa koju napravite ili fotografišete možete postati tema šprdnje, šale i zezancije.

Posebno morate biti oprezni kada tražite neke usluge preko društvenih mreža, posebno ako to tražite od ljudi koje ne poznajete, ali ste kao čuli za njih.

Nije neuobičajeno da pojedinci preko društvenih mreža traže savjete ili neke pomoći, kao i usluge za neke stvari koje oni ne mogu ili ne znaju sami riješiti.

Zbog čega sve to baš i nije pametno raditi, dokaz je i ovaj slučaj o kojem govorimo u ovome tekstu.

Ovaj mladi par je zamolio korisnike društvenih mreža, da daju mašti na volju i promijene pozadinu njihove fotografije sa vjeridbe, jer je po njima cijela fotografija lijepa, ali utisak kvari samo jedan tip koji je ušao u kadar fotografije sa svojim ogromnim stomakom i pokvario cijelu fotografiju.

Po svemu sudeći, njih dvoje su bili na odmoru, na ljetovanju, gdje su se i vjerili, ali im se nikako nije dopao jedan detalj sa fotografije, tj. taj tip, koji je faktički i skrenuo pažnju sa para, a svu pažnju preusmjerio na sebe, a to se ovome paru svakako nije dopalo.

Stoga su zamolili ljude sa društvenih mrežama da uklone fotošopom ili nekm drugim filterima ovoga debeljka, a da fotografiju naprave i ljepšom ako je moguće.

Nisu ni bilio svjesni kakvu su veliku grešku napravili.

Ovo su samo neka idejna riješenja kojma su ih častili korisnici interneta i tako im čestitali vjeridbu.

 

Comments are closed.