Zaboravio zatvoriti prozor na vikendici, a kada se vratio nakon par sedmica zatekao pravi užas (FOTO)

Dešava se , da nekada u brzini, ne razmišljajući, napravimo neke stvari, uradimo nešto, što nam poslije nekog vremena prouzrokuje puno problema.

Pa tako, kada nakon nekog vremena odmora odlazimo sa vikendice ili iz kuće na selu veoma je bitno da provjerimo sve , kako ostavljamo sve iza sebe, da ne bi bilo problema kada se nakon nekog vremena ponovo vratimo i da ne dočekamo neke neželjene scene.

Oglasi - Advertisement

Treba biti siguran da smo sve zatvorili kako treba, prozore, vrata, pogasili svjetla, isključili sve aparate iz struje.

Vjerojatno mnogi od vas imaju to iskustvo da ste zaboravili isključiti peglu ili ringlu i onda zatekli sve i svašta kada ste se vratili nakon nekog vremena. Dosta takvih zaboravljanja može dovesti i do većih problema, požara, poplava, pa čak i ugrožavanja drugih života.

Sve dobro zaključajte, i ne obavještavajte koga ne morate ako idete na duže odsustvo, jer lopovi jedva čekaju priliku. Sve aparate isključite, provjerite sve česme, ako treba zavrnite glavni ventil u stanu

Sve vam ovo govorimo jer vjerujemo da ova porodica više nikada neće ništa zaboraviti, poslije svega što su doživjeli sa svojom vikendicom.

Ova porodica je poslije nekog vremena kojeg je provela na vikendici odlučila da se vrati kući, svakodnevnim obavezama, da bi poslije nekoliko sedmica, kada su opet za vikend došli na vikendicu da malo odmore u prirodu, u vikendici zatekli scenu koja ih je veoma neprijatno iznenadila.

Naime, prije su zaboravili da zatvore jedan od prozora na vikendici, a golubovi su iskoristili tu priliku pa su toj porodici ostavili mali podsjetnik, šta se dešava kada se zaboravi zatvoriti prozor u prirodi.

Golubovi su svuda ostavili svoje tragove, a vjerujemo da im je taj čitav vikend prošao, umjesto u odmoru, u čišćenju.

 

 

Comments are closed.