Za Nives svi znamo da je zgodna: Kada vidite kako izgleda njena majka neće vam biti dobro! (FOTO)

Poznata starleta, pjevačica, književnica a sada i pomalo glumica Nives Celzijus je poznata većini ljudi sa ovih prostora, ali posebno je poznata muškom dijelu populacije, jer svojom pojavom i objavama na društvenim mrežama, kao i zavodljivim i donekle erotskim fotografijama dosta često raspiruje mušku maštu, barem u onom seksualnom smislu.

Međutim, ovih dana je iznenadila sve svoje fanove sa objavom fotografije na kojoj se nalazi njena majka Mira Zeljković i po kojoj se vidi na koga je Nives naslijedila ljepotu.

Međutim, što se same Nives tiče, njen je izgleda zadatak na ovome svijetu da stalno diže prašinu svojom pojavom, kao i svime onim što redi. Pa je tako prije neki dan prevazišla pomalo i samu sebe.

Naime, ona je Instagramu objavila fotografiju na kojoj u crnom bodiju na pertlanje stoji na rukama dok u isto vrijeme izvodi špagu.

Po komentarima vidimo da je ovu pozu zauzela zbog nekakvog izazova, ali sigurno se nije nadala da će pokazati više nego li je htjela, ili se možda mi varamo.

Ako malo bolje obratite pažnju vidjet ćete da malo više od njenoga intimnog dijela postoji tetovaža koju je ona posvetila svojemu bivšem mužu, fudbaleru Dini Drpiću, a na tetovaži piše “Propriedad de Dino”, što u prijevodu sa španskog znači “Dinovo vlasništvo”.

I sama je Nives svojevremeno rekla novinarima da Dino nije vjerovao daće ona učiniti tako nešto

Njena tetovaža je nastala nakon što je Dino Drpić preko cijelih leđa istetovirao golu Nives u liku anđela. To je bio njen odgovor na njegovu gestu. I iako su već više od 4. godine razvedeni, Nives još nije uklonila tu tetovažu.

Comments are closed.