Za Jelenu Karleušu se zna da je visoka, ali nismo ni slutili da je toliko: Koliko su zaista visoke pojedine zvijezde estrade? Neke jedva dohvate volan automobila (FOTO)

Reklo bi se da je nepisanom pravilo da žene, barem velika većina njih je uvijek nezadovoljna sa onim što im je majka priroda namijenila, što se tiče fizičkog izgleda, ljepote. Pa tako one koje imaju smeđe oči bi tako rado da imaju zelene, one sa kovrdžavom kosom rade sve da je naprave ravnom i obrnuto, one sa velikim grudima bi da imaju malo manje grudi,, one sa malim grudima daju velike pare na silikone. Opet one sa viškom kilograma se ubiše od dijeta, a mršavice bi platile suvim zlatom da ih ima u nekim dijelovima tijela.

Tako je i na estradi, ali tamo je posebno zanimljivo jer na njoj baš niko nije zadovoljan svojim izgledom i konstantno svi i pjevači i pjevačice mijenjaju nešto u svome izgledu.

Nekako, kada su pjevačice sa estrade u pitanju, sve one na fotografijama i u TV emisijama izgledaju savršeno, bez ijedne mane, na visokim štiklama, sa dugim nogama, idealnim grudima, mada u prirodi stvari sasvim drugačije stoje.

Ali dosta često se postavlja pitanje koliko su pojedine zvijezde estrade zaista visoke, jer na fotografijama sve one izgledaju dosta visoke.

Mnoge od pjevačica i kriju svoju visinu, mada se sve ustanovi prije ili kasnije, ali sve one manjak centimetara nadoknađuju sa visokim potpeticama.

Pa je tako informacija da je Rada Manojlović visoka 173 cm, što je za ženu prilično visoko.

Nataša Bekvalac ima za  ženu zadovoljavajućih 167 cm.

Seka Aleksić je malo viša od Nataše i ima 168 cm.

Dara Bubamara je visoka, ili niska 158 cm.

Goca Tržan je tu negdje, zlatna sredina i visoka je 162 cm.

Jelena Karleuša i Lepa Brena spadaju u red viših pjevačica i obje su visoke 180 cm

Emina Jahović ima 178 cm, a Ana Nikolić 170 cm, dok među najviše spada Goga Sekulić koja ima cijelih 182 cm visine.

 

 

Comments are closed.