Vučić sasvim slučajno otkrio jednu od tajni iz svoje porodice, a onda mu nepažnjom i izletilo koliku penziju ima njegov otac

Poznato je da je Aleksandar Vučić već dugi niz godina u politici i da nikada nije krio svoje ambicije koje je na kraju i ostvario, a to je da postane najmoćniji čovjek u Srbiji, i jedan od najuticajnijih političara u regiji. I mada nije previše omiljen ni u Srbiji, a posebno u regiji, to ga ipak ne smeta da i dalje širi svoje carstvo, kao političar, ali i kao lider nove Srbije.

Ono što Vučiću posebno pomaže u jačanju njegove moći su svakako i mediji koji su svi, više ili manje pod njegovom kontrolom, a oni koji to nisu i nemaju neki veliki značaj u medijskom svijetu Srbije.

Oglasi - Advertisement

Kamere su uvijek uprte u predsjednika Srbije i ne postoji taj događaj ili obraćanje a da kamere nisu upaljene i da se Vučić nije pojavio u vijestima ili u nekim prilozima

Svake sedmice je Aleksandar Vučić gost na barem jednoj TV emisiji, i mada se dosta često u svojim javnim nastupima osvrče kritički na sebe, ipak, najčešća tema njegovih govora i javnih pojavljivanja su oni koji nisu na njegovoj strani i koji smatraju da je on nešto najgore što je zadesilo Srbiju u zadnjih dvadeset godina.

Nekada njegova moć prelazi u bahatost, a znao je svoju moć pokazati i u nekim banalnim slučajevima kada je tražio hapšenje čovjeka koji ga je nazvao pederom, kako i da je podnio neke krivične prijave protiv ljudi koji su ga javno prozivali za neke kriminalne radnje.

Zna ponekad biti veoma osjetljiv na kritike za njegov rad, ali zna itekako sa žarom pričati o sebi kada napravi bilo kakav uspjeh na političkom ili ekonomskom planu u zemlji.

Oženjen je, a trenutna žena mu je druga po redu, a bila mu je i ljubavnica dok je bio u prvome braku mada ne voli da se previše priča o tome.

U jednom razgovoru je, izgleda ne razmišljajući, a to mu se ne dešava često, izjavio kako njegovi roditelji imaju veoma visoke penzije i da će kod promijena penzija, njegovome ocu ista biti povećana za 9.000 dinara, a s obzirom kolke su penzije u Srbiji, to nije niti malo bezazleno povećanje.

 

 

 

Comments are closed.