Vranješ napravio novi potez: Otišao na policiju i podnio krivičnu prijavu protiv Jelene i još traži milione za odštetu zbog stvari koje mu je uradila i rekla (FOTO)

0

Izgleda da se saga oko afere Jelene Karleuše i njenih fotografija koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu sa kojim je navodno bila u preljubničkoj vezi neće nikada smiriti, jer taman kada pomislimo da se više ništa novo ne može desiti u vezi ovoga slučaja, akteri nas razuvjere i pokažu nam da ipak može još mnogo toga da se desi.

Pa tako ovih dana srpski mediji pišu da je Ognjen Vranješ podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Karleuše, i sve je izvjesnije da će ovaj slučaj na kraju da završi na sudu.

Oglasi - Advertisement

Pored krivične prijave Vranješ je dodao još dvije tužbe, a u kojima on od Karleuše potražuje višemilionske iznose.

Ognjen Vranješ je krivičnu prijavu podnio javnome tužilaštvu zbog, kako je naveo, postojanja sumnje da je njegova sigurnost ugrožena, te je više nego odlučan da zbog toga istjera pravdu na sudu, zbog, kako je i sam novinarima rekao, prijetnju ubistvom.

Kako dokaz za ove tvrdnje Vranješ je naveo objavu Jelene Karleuše koju je objavila na društvenim mrežama kada su se pojavile njene eksplicitne fotografije u javnosti, a tada je Jelena poručila Vranješu kako žali i njegovu ženu, ali i njegovo dijete i da pošto je on naudio njenoj porodici, sada će se svo zlo vratiti i njegovoj.

Dodala je i da ona zna da je on sve ovo uradio samo da bi je kaznio zato jer nije željela da bude sa njim, i damu zbog toga savjetuje da sam sebi okonča život, jer inače će ga j***i prvi muškarac koji na njega naleti i to zato jer je napao nemoćnu majku sa dvoje djece, na način na koji niti jedan pravi muškarac ne bi postupio.

Poručila mu je još uz par psovki da je on završio svoje, pa je zbog svega izrečenoga Vranješ i podnio krivičnu prijavu protiv Jelene Karleuše.

 

 

Leave A Reply