Vlada ponovo otkida sa imitacijama! Ovoga puta je skinuo Šešelja, Sinišu Mihajlovića i Sašu Matića! Publika oduševljena! (VIDEO)

Poznato je da mnogi estradnjaci, a posebno je to poznato za profesionalne glumce, jer je to ipak u njihovom fahu da umiju i znaju, i to vrlo dobro da imitiraju ili oponašaju druge poznate ličnosti ili iz svojih krugova, ili neke svjetske zvijezde ili poznate ljude i zvijezde iz javnoga života Srbije i cijele regije.

Što se tiče estradnjaka, tu su narodnjaci malo jači, pa su bile i neke posebne emisije svojevremeno gdje su pjevači narodne muzike oponašali jedni druge, što je mnoge dovodilo do suza od smijeha, dok je bilo i onih kojima to sve baš i nije bilo previše prijatno.

Oglasi - Advertisement

Glumcima je sve to pomalo lakše, jer to nekako ide i uz zanat koji rade, a posebno su talentovani za imitacije oni glumci koji imaju i više smisla za komediju, mada ni karakterni glumci nisu za baciti.

Jedan od glumaca koji je fenomenalni imitator je i Vladimir Kovačević, kojeg šira publika poznaje i gleda u veoma popularnoj seriji ”Istine i laži”. Prije nekog vremena u emisiji kod voditelja Ivana Ivanovića, Vladimir je oduševio sve svojim imitacijama Kristijana Golubovića, Ace Lukasa i nekih drugih poznatih ličnosti.

Sada je ovaj talentovani glumac otišao i nekoliko koraka dalje pa je do suza nasmijao sve one koji su gledali njegove imitacije predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca i selektora Sinišu Mihajlovića, te pjevača Sašu Matića.

Pogledajte ove video snimke pa se sami uvjerite u veliki Vladimirov talenat u imitacijama, vjerujemo da se nećete pokajati i da ćete se veoma dobro nasmijati.

 

 

 

 

Comments are closed.