Vjerio se i bivši dečko Aleksandre Prijović: Svoju djevojku je zaprosio na njen rođendan, ali jedna stvar je sve iznenadila (FOTO)

Izgleda da za sada nema nikakvih novih informacija o pjevačici Aleksandri Prijović i njenoj trudnoći. pa se mediji moraju pozabaviti nekim drugim stvarima, a koji se opet na neki način tiču novopečene gospođe Živojinović. Pa je tako na red došao i Aleksandrin bivši, Ljubomir Ljuba Perućica.

Oglasi - Advertisement

Ovaj popularni folker je već duže vrijeme u vezi sa poznatom voditeljicom Katarinom Kolozeus, ali ovih dana je pjevač otišao jedan korak dalje, pa je odlučio zaprositi svoju djevojku.

Za tako nešto je Perućica izabrao rođendansko slavlje svoje drage, kako bi je iznenadio i slavlje napravio još ljepšim. Ljuba je u jednome trenutku jednostavno kleknuo pred Katarinom i pitao je da se uda za njega.

”Rekla je DA”, obavijestio je pjevač sve svoje fanove i na taj način i zvanično potvrdio da je zaručen i da je ova ljepotica za sva vremena uzela njegovo srce.

Ljuba i Katarina su u vezi već dvije godine, a nedavno su bili i na ljetovanju, zajedno sa Aleksandrom Bursać koja je bila u društvu svoga dečka Zorana .

Katarina je poslije prijateljima pričala da nije ni slutila da joj Ljuba sprema tako nešto, a burma na ruci je dokaz da  će ona, možda i vrlo brzo, postati gospođa Perućica.

Svojevremeno, kada je prekinuo sa Aleksandrom Prijović, Ljuba nije htio da previše priča u medijima o tom prekidu i koji su bili razlozi za njega. I danas, kada ga neko od novinara i upita za Priju on o njoj govori sve najbolje i smatra da je velika stvar da su ostali u korektnim, skoro prijateljskim odnosima.

Jednostavno, kako kaže Ljuba, svako je otišao na svoju stranu i svako je od njih našao svoju sreću. Njih dvoje nisu u kontaktu, ali je Ljuba bio prvi koji je Priji čestitao na vjenčanju, pa vjerujemo da će se nešto slično desiti i od strane Prije i kada Ljubino vjenčanje dođe na red

Comments are closed.