Vjerenica Darka Lazića po prvi puta pokazala svoj trudnički stomak: Pjevač želi da sinu dadne ime po anđelu koji mu je spasio život (FOTO)

Poznato je već svima da će pjevač Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić uskoro dobiti svoje prvo dijete.

Svi već znaju da se Darko oporavlja nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio neke veoma teške tjelesne povrede, a sina kojeg čeka sa Marinom planira da nazove po anđelu  za kojeg Lazić vjeruje da ga je spasio u nesreći i sačuvao ga u životu.

Marina inače nije vična da previše razgovara sa ljudima iz medija, ali u nekim svojim izjavama nakon nesreća i kada je saznala da je trudna Marina je novinarima rekla da je nesreća promijenila Darka, i da je pjevač konačno shvatio šta je život i koliko je vrijedan.

Priznala je Marina da je ona prepustila Darku da odabere ime za dijete, pa je stoga Darko odlučio da svoga još nerođenog sina nazove Mihajlo, po anđelu , za kojeg Darko vjeruje da ga je spasio u nesreći i sačuvao mu život. Marina je rekla novinarima i da je Darko svjestan da ga je veliko čudo spasilo, pa je zbog toga počeo da vjeruje u Boga i da se redovno moli.

Kada govori o svome drugom stanju Marina kaže da polako gura, mjesec po mjesec i da za sada nema nekih velikih problema. Još uvijek ponekad ima mučnine, ali sada to više nije tako strašno kao na samome početku. Drago joj je da ima veliku Darkovu podršku kao i njegove i svoje porodice, tako da i ona jedva čeka da Darko ponovo stane na noge, pa da zajedno uživaju u životu i počnu da uređuju sobu za dijete.

Ovih je dana objavila i jednu svoju fotografiju na kojoj pokazuje svoj trudnički stomak, a ispod fotografije piše ”Moj savršeni mališan”.

 

Comments are closed.