Viktor Živojinović proslavljao otvaranje restorana, ali je sva pažnja bila usmjerena na Anu Sević i njenog izabranika (FOTO)

O porodici Živojinović se baš piše posljednjih godinu dana, i skoro da nema dana a da ne izađe neki natpis o ovoj porodici i njenim članovima.

Ono što pada pod normalno su svakako tekstovi o Lepoj Breni i o njenoj karijeri i na to smo već i navikli.

Međutim, u posljednje vrijeme se dosta piše i o djeci Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, a to baš i nije bilo nešto što se često dešavalo.

Prvo se pisalo o posinku Lepe Brene Filipu i njegovoj ženidbi sa Aleksandrom Prijović, da bi poslije nekoga vremena interesovanje prešlo na Breninog sina Stefana i na njegovu odluku da krene majčinim stopama i da postanje pjevač.

Sada je na red došao i najmlađi Brenin sin Viktor, međutim pažnju sa njega je preuzela jedna druga osoba.

Pa se tako pjevačica Ana Sević pojavila na proslavi otvaranja restorana kojeg je otvorio Viktor Živojinović zajedno sa nekoliko svojih prijatelja. Ana se pojavila u društvu svoga novoga dečka koji je očito veoma dobar zalogaj jer se priča da je prilično imućan i da ispunjava sve Anine želje, pa joj je tako ispunio i želju da se pojavi na otvaranju ovoga restorana i da ima priliku da se druži sa Lepom Brenom i njenom porodicom

Očito je da Ana više ne krije svoju novu vezu i dečka, kao što je to činila na samim počecima, a svi su primjetili da tokom večeri nisu skidali ruke jedno sa drugoga, pa je bilo očito da su do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

Na samome otvaranju bilo je još dosta poznatih ličnosti , posebno iz svijeta estrade i naravno bila je tu i kompletna porodica Živojinović.

Lepa Brena je po dobrom starom običaju blistala, a i na sve načine je pokazivala koliko je ponosna na svoga sina Viktora i njegovu poduzetnost i želju da ne živi na račun majčine i očeve slave i bogatstva.

 

 

Comments are closed.