Viki Miljković ponizila Anu Bekutu kao niko do sada: Ana joj ovo sigurno neće zaboraviti (FOTO)

Svi oni koji su poklonici emisije Zvezde Granda i svakoga vikenda uživaju u izvedbama takmičara čija je želja da postanu zvijezde estrade, znaju i kakvi su odnosi između pojedinih članova žirija ove emisije, kao i kakvi su odnosi žirija i članova produkcije.

Oglasi - Advertisement

Čitava emisija je konceptirana na taj način da veliku ulogu u popularnosti emisije imaju i članovi žirija, koji svojim komentarima, odnosima prema takmičarima, kao i međusobnim odnosima dižu rejting i popularnost emisije.

Stoga je sasvim normalno da skoro u svakoj emisije imamo neke svađe između članova žirija, neka zezanja, provokacije, a nisu rijetke ni uvrede između pojedinaca.

Mnogi su mišljenja da je sve to dio scenarija, da bi se podigla gledanost, ali neke stvari koje su se desile svakako nisu ni slučajne, a ni namještene.

Pa tako je svima onima koji gledaju  Zvezde Granda i više nego očigledna netrpeljivost između dvije članice žirija, Ane Bekute i Viki Miljković, a da se ne radi tek o namještenom nepodnošenju dokaz je i to da je Ana u sred emisije sve svoje kolege iz žirija pozvala na svoj veliki koncert, sve osim Viki Miljković

Da joj Viki nije zaboravila tu uvredu i provokaciju dokaz je i njena objava na društvenim mrežama na kojoj je, očito namjerno, zamaglila lik Ane Bekute, tako da joj ne kvari cjelokupnu sliku i da ne bude u istom kadru sa Viki.

Da se Viki itekako dobro snalazi u obrađivanju fotografija dokaz su i ove fotografije koje dijelimo sa vama, stoga ovaj postupak sa Anom je sve, samo nije slučajan.

 

 

 

Comments are closed.