Viki Miljković iskreno do kraja otkriva zašto dobri kandidati ispadaju iz Zvezda Granda: Ne trpi nepravdu pa je odlučila da progovori o svemu (FOTO)

0

Svi koji gledaju Zvezde Granda znaju da je jedna od članica žirija i popularna pjevačica Viki Miljković koja skoro svaki dan sada radi sa svojim kandidatima kojima je mentor, a kako je i sama rekla veoma se trudi da neka svoja znanja i iskustva prenese tim mladim ljudima, a i sama teško podnosi kada njeni puleni ne pokažu svoju kvalitetu u najboljem svjetlu.

Izvori bliski Viki kažu kako je ona kao čovjek i izvođač veoma senzibilna, te da je veoma pogađa sve što se događa u samome takmičenju. Posvetila se kandidatima cijelim srcem i teško joj padaju svi negativni komentari na njihov račun.

Oglasi - Advertisement

I sama Viki je novinarima na snimanju Granda rekla da su mnogi od njenih kandidata prošli dalje i da sada vrijedno rade na pripremama za treći krug, a s obzirom da ima još neke kandidate koji nisu imali svoje nastupe u drugome krugu, radi se veoma mnogo, a sa pojedinima samo utvrđuje gradivo.

Na neka pitanja novinara u vezi nepravdi koja se dešavaju  u toku glasanja Viki je istakla da i do njih dolazi glas kada se pojedini članovi žirija dogovaraju između sebe.

Viki je još i dodala, da je sve do sada što se dešavalo oko glasanja, manje ili više realna situacija. Nekada se desi nepravda, na način da se članovi žirija ne dogovore na najbolji način,, pa dođe do gubitka komunikacije kada jedan član žirija ne glasa jer je mislio da će neki drugi član da glasa, pa tako dođe do situacije da pojedini kandidati nepravedno ostanu bez ijednoga glasa.

Viki je istakla da to nije slučaj samo sa njenim kandidatima, već se to dešavalo i drugim članovima žirija, dok joj posebno bude krivo kada poslije pogleda snimku nastupa nekog kandidata i uvidi da su se ogriješili o njega.

Međutim, istakla je Viki da je u glasanju uglavnom sve realno i da su najčešće kod kandidata u pitanju samo nijanse, mada je primjetila par kandidata koji zaista odskaču od ostalih.

Za sebe kaže da pored Granda i nastupa ima veoma malo slobodnog vremena, ali da je i to njena rutina na koju se navikla i ne zna da bi mogla da funkcionira na drugi način.

Leave A Reply