Vesna Zmijanac konačno otkrila pravu istinu: Kroz suze otkrila šta joj je napravila Dragana Mirković- Ovo je baš malo ko očekivao (FOTO)

0

Vesna Zmijanac je osamdesetih godina prošloga vijeka, ali i u devedesetim bila na vrhuncu svoje pjevačke karijere ali danas, već duže vrijeme ne izlazi iz svoga doma koji se nalazi na Bukulji, jer kako saznaju mediji, njeno se zdravstveno stanje naglo pogoršalo zbog problema sa visokim pritiskom.

Vesna već godinama ima velikih problema sa štitnom žlijezdom i uprkos mnogim terapijama i redukovanoj ishrani ipak kilograma nikako nije uspjela da se riješi, a to se sada manifestiralo i na njen krvni pritisak.

Oglasi - Advertisement

Izvor blizak ovoj pjevačici je otkrio kako Vesna ima veoma visok pritisak i da joj to jako smeta, pa se zbog toga već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti i ne izlazi iz svoga doma. U Bukulju gdje ima dom njoj odgovara što je tu čisti vazduh, ali ipak, smatra izvorom njeno se stanje ne može popraviti izolacijom, već joj ipak treba stručna pomoć ljekara.

Vesna se zbog svoga zdravstvenog stanja požalila i svojoj dobroj prijateljici Dragani Mirković, pa je Dragana riješila da uzme stvari u svoje ruke, i da angažuje najbolje ljekare iz Beča, koji će pokušati da pomognu Vesni oko njenih zdravstvenih problema.

Izvor je još i dodao da je Vesna izuzetno hrabra osoba i da nije sklona kukanju, i da ne voli nikoga da opterećuje svojim problemima, posebno ne kćerku Nikoliju, pa je jedina osoba kojoj se do kraja otvorila bila Dragana Mirković.

Dragana se poprilično potresla sa Vesninom situacijom, pa je odlučila da kontaktira neke svoje prijatelje, doktore, kod kojih će da zakaže detaljne pretrage za Vesnu.

Ovih se dana očekuje da će Vesna da stigne do Beča i da uradi sve testove i pretrage koji su joj potrebni da bi se vidjelo u čemu je problem.

A Dragana Mirković je još jednom pokazala da ima veliko srce i da voli da pomogne posebno ljudima koje voli i koji su joj dragi i da kada ona nešto naumi, tu nema vrdanja.

 

Leave A Reply