Veliki skandal trese Srbiju: Poznata TV voditeljica podvodi djevojke za bogatu klijentelu- Danju je domaćica, a noću ?

Kažu da je prostitucija najstariji zanat na svijetu i da će svijet možda propasti, ali tog posla će uvijek biti. Više nije nenormalno u ovo današnje vrijeme, pa i svaka vrsta prostitucije, i muška i ženska. Sve se može naručiti, ako se ima dovoljno novca za platiti, sve svoje želje, maštarije i perverzije.

Prema nekim natpisima srpskih medija navodno je jedna veoma popularna TV voditeljica, koja živi i radi u Srbiji i koja je bila urednik jedne veoma popularne emisije na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u samome centru jedne grupe, koja se bavila podvođenjem djevojaka i žena određenim klijentima.

Oglasi - Advertisement

Mada se još ništa ne govori o konkretnim imenima, navodno je ta voditeljica banula na zabavu jednoga veoma popularnog srbijanskog fudbalera, na kojem se pojavila sa posebnim poklonom u vidu nečega što baš nisu očekivali na rođendanu, koju su mu platili prijatelji. Bilo je to iskustvo  koje on sigurno neće zaboraviti.

Poklon su u stvari bile malo starije gospođe koje su bile na usluzi svim gostima, a posebno fudbalerima koji su se zatekli na tom rođendanu.

Sve se to, po pisanjima medija desilo prije nekih mjesec dana u  beogradskom dijelu zvanom Dorćol, gdje se ta privatna rođendanska zabava i događala. Navodno je tu bilo dosta sportista i mladića, više od 30, koji su dobro situirani i novac im nije problem.

Na samom početku zabava je bila sasvim mirna, bez nekih velikih dešavanja da bi sa dolaskom izvjesnih starijih dama sve krenulo drugim tokom, veselim i razuzdanim.

Svo to vrijeme je i već spomenuta bivša voditeljica bila na zabavi i gledala sa strane da neko slučajno ne fotografiše, pošto ni njoj nije u cilju da se sazna za ove poslove, jer bi tako i njeno ime izašlo u javnost, a to svakako ne bi bilo dobro za njen renome, kako na televiziji, tako i u ovome drugom poslu koji baš i nije legalan.

 

 

 

Comments are closed.