Velike promjene u Zadruzi ! Da li Miljani Kulić oduzimaju dijete ? Zadrugar otkrio neke zaista zabrinjavajuće informacije o njoj (FOTO)

0

U Zadruzi je sve napetije i napetije, a neke stvari su totalno van kontrole kao ponašanja pojedinih takmičara koji su sve , samo nisu ponašanja normalnih ljudi.

Tako je i Miki Đuričić, nakon što je imao žestoku svađu sa majkom i kćerkom Marijom i Miljanom Kulić riješio da neke stvari uzme u svoje ruke, a sve je počelo kada je usred velike svađe Miki polio Mariju vrelim čajem. Tada su majka i kćerka uz grozne urlike napustile Zadrugu da bi se vratile malo kasnije u nekim večernjim satima.

Oglasi - Advertisement

Miljana je tokom te svađe lomila sve kamere i stvari koje su joj se našle na putu, pa je pored svega i odvalila vrata od sobe u kojoj se nalazi njen mali sin Željko, a da se pri tome uopšte nije obazirala na to da je uznemirila svoje dijete i nije niti malo obraćala pažnju na njegov plač.

Zbog svega ovoga Miki je odlučio cijelu stvar dovede pred zakon, čim izađe iz rijalitija, jer on smatra da mali Željko nije nikako u dobrim rukama, i da se neko treba na pravi način brinuti o tom djetetu, a da to Marija i Miljana sigurno nisu. Zbog toga je odlučio da će da pokrene postupak da se na zakonski način Miljani oduzme dijete jer se na njega veoma loše pazi i skoro da se i ne obraća pažnja na njega.

Moki smatra da su i Miljana i Marija dvije najobičnije bolesnice te da su zrele za nekih institucija, te da je sebi dao u zadatak da spasi maloga Željka i odlučio je da da sve od sebe da sve to izgura do kraja.

Izvor blizak Mikiju je rekao da je on opasno zaratio sa Miljanom i Marijom i da se neće lako predati kod ove odluke jer u je iskreno stalo do maloga Željka i do njegovoga života, a i siguran je da Miljana nije nikako dobra majka i da će malome Željku biti izuzetno teško u životu pored takve majke.

Ostaje samo da se vidi da li će Miki izgurati sve ovo do kraja, i da li će Miljana zakonski ostati bez sina, što mnog od pratilaca Zadruge, iskreno, i priželjkuje.

 

 

Leave A Reply