Veća je za glavu od njega, ali malo ko zna kako izgleda: Supruga Dragana Bjelogrlića sa kojim ima dvoje djece je nekada bila veoma tražena manekenka- Kako izgleda, i danas se može vratiti tome poslu (FOTO)

Kada je u pitanju glumačka scena Srbije i cijele regije onda je Dragan Bjelogrlić zasigurno u samome vrhu najboljih glumaca Srbije, a to je i dokazao mnogim svojim ulogama , kako na filmu , tako i na televizije, mada nešto manje u samome pozorištu.

Dragan je popularnost stekao kao veoma mlad glumac sa ulogom Bobe u kultnoj seriji Bolji život, da bi poslije toga sve bilo samo još bolje i bolje, pa je od tada napravio na desetine nevjerojetnih uloga u mnogim filmovima, kao na primjer Crni bombarder, Rane, Lepa sela lepo gore, Nebeska udica Ivkova slava, a proslavio se i na televiziji sa serijama, pored Boljeg života tu su i Vratiće se rode i Pozorište u kući.

U posljednje vrijeme se malo više bavi sa režijom i produkcijom, pa je tako njegova serija Montevideo Bog te video, bila jedna od najgledanijih u regiji u posljednjih nekoliko godina, već uveliko radi na drugoj sezoni serije Senke nad Balkanom, a njegova serija Žigosani u reketu se upravo prikazuje na jednoj od srpskih televizija.

Manje je poznato da je Dragan Bjelogrlić već više od 20 godina u braku sa svojom atraktivnom suprugom Majom, koja je nekada bila veoma dobar model i manekenka.

Zanimljiva je priča da su se njih dvoje upravo upoznali na jednom snimanju, kada su zajedno radili na jednoj reklami za namještaj

Inače maja je studirala književnost i engleski jezik, a na manekensku karijeru je stavila tačku odmah nakon udaje za Bjelogrlića. Njih dvoje imaju i dvoje djece, Kćerku Miju i sina Alekseja, koji baš ima i jednu manju ulogu u seriji Žigosani u reketu, a glumio je i u filmu Montevideo Bog te video.

 

 

 

 

Comments are closed.