Urnebesno: Arsa iz serije ”Istine i laži” oduševio sve u studiju sa svojim imitacijama Kristijana Golubovića, Zmaja od Šipova i drugih (VIDEO)

Zna se za neke ljude, posebno glumce, da su skloni da imitiraju ili oponašaju neke druge ličnosti iz javnoga života i sa estrade.

Pa je tako sa svojim imitacijama oduševio mladi glumac iz Srbije Vladimir Kovačević, dok je gostovao u emisiji poznatoga voditelja Ivana Ivanovića.

Vladimir je , zajedno sa svojim kolegama iz serije ”Istine i laži” gostovao u emisiji ”Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Vladimir u ovoj veoma popularnoj seriji u regiji glumi lik Arse, a u jednom trenutku emisije kod Ivanovića, na insistiranje svojih kolega i na opšte oduševljenje gledalaca u studiju i pred malim ekranima, napravio pravi mali šou sa svojim imitacijama poznatih ljudi.

Pa je tako u nekih pet minuta fantastično oponašao  Kristijana Golubovića, Milomira Marića, Acu Lukasa, Vladu Georgieva, Zmaja od Šipova i Feđu Stojanovića.

Svi su padali od smijeha, a posebno je bio oduševljen voditelj Ivan Ivanović koji je rekao Vladimiru da će ga pokušati angažovati i za neke njegove sljedeće emisije.

Inače, Vladimir Kovačević je mladi glumac koji je Akademiju dramskih umjetnosti završio u klasi Srđana Karanovića. Prijemni je, kako i sam kaže, položio iz prve i niko mu nije pomagao u pripremi prijemnog ispita. Odlučio je da se predstavi kao Jerotije iz Sumnjivog lica, a govorio je i monolog iz Mletačkog trgovca, kao i neke stihove Duška Trifunovića.

Uzori su mu Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović i Ljubomir Bandović, a što se tiče stranih, Edvard Norton mu je na prvom mjestu.

Za ulogu Arse u seriji ”istine i laži” kaže da je zahvala n svojoj koleginici sa klase Marini Ćosić koja tumači lik Sofije i koja je i preporučila Vladimira za kasting na kojem je oduševio sve.

 

Comments are closed.