Urnebes u frizerskom salonu u Vrbasu: Video koji svi gledaju u nevjerici i nikome nije jasno šta se događa (VIDEO)

Svi mi koji imamo poslove i svakodnevno ih obavljamo, znamo koliko je bitno i da volimo i uživamo u tom poslu kojeg radimo,  a posebno je važno da smo okruženi ljudima koji u nama bude samo pozitivne reakcije i energiju i ne isisavaju život iz nas.

Veoma su rijetke i prije svega su sretne one osobe koje rade posao koji vole i koji ih ispunjava, i koje na kraju krajeva sa osmijehom odlaze na posao, i sa istim osmijehom se vraćaju kući poslije posla.

Malo je takvih priča, jer većina ljudi radi poslove koje mora, tek da bi preživjeli, koji su najčešće prepuni stresa koji itekako utiče i na sveukupno zdravlje čovjeka , kao i na njegovo raspoloženje.

Ipak da nije sve baš tako crno dokaz je i ovaj video snimak iz Vrbasa, koji je za samo 10 dana postao glavni hit na društvenim mrežama, a vjerojatno se mnogi od vas pitaju i zašto?

Razlog je jer zaposlene frizerke u ovome salonu svojim klijentima zapjevaju i zaigraju, kako bi im ubile vrijeme u čekanju na red ili između farbanja i feniranja.

Ovaj video zapis već sada ima oko 3.000 dijeljenja, a preko pola miliona pregleda.

Ono što se vidi na videu je da je nekoliko mušterija u procesu feniranja i farbanja, a zatim se u jednome trenutku čuje vrisak, a nakon toga kreće pjesma , za koju, baš i nismo čuli, ali koja je natjerala sve zaposlenice na ples, pjesmu i smijeh, zajedno sa njihovim mušterijama.

Za samo nekoliko sekundi četke, fenovi i ostale stvari su krenule da lete u vazduh, a cio salon se uhvatio u kolo, pa su tako sve prisutni klijenti za istu cijenu dobili i farbanje, šišanje i feniranje uz dodatak kola i pjesme.

 

Comments are closed.