Unuka Šabana Šaulića podijelila svoje tužne utiske nakon gubitka djeda: Otkrila neke zaista čudne detalje iz života pjevača nekoliko dana prije nesreće (FOTO)

Svi u regiji već znaju da je zauvijek sa ovoga svijeta otišao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, nakon što je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, pošto se vraćao kući sa jednoga nastupa. O svemu tome je htjela da progovori i njegova unuka Ela Sakić, te da opiše posljednje dane koje je provela sa svojim djedom

Rekla je kako ej samo dvije sedmice prije nesreće bila sa svojim djedom na njegovom nastupu u Beču, te da pamti svaki njegov postupak i osmijeh od tog dana kao i riječi koje je rekao.

Šabanova unuka Ela rekla je novinarima kako je primjetila na djedu da nešto nije u redu sa njim, kao da ga nešto brine, i da će posebno pamtiti kako je sa bine, u Beču svo vrijeme nastupa pogledavao prema njoj i prema njenome bratu i gledao ih na način kao da se oprašta sa njima.

Poslije koncerta ju je pitao i za život i kako joj idu studije, a zatim je i napravio par fotografija sa njom, a Ela je rekla da se kao nikada do tada izgrlila i izljubila sa djedom, kao da je znao da se oprašta, da bi na kraju samo rekao da mora nazad kući jer želi što prije da bude sa svojima.

I kćerka Sanela je potvrdila kako je u razgovorima sa njom Šaban bio veoma čudan u posljednjih nekoliko sedmica, kao da je predviđao da će se nešto loše dogoditi, te da je samo žurio kući i da što više bude sa svojima, sa svojom Gocom, djecom i unucima.

 

Comments are closed.