Ulična moda ponekad može da bude veoma opasna za posmatarče: Umjesto da gledaju ispred sebe, zabuljili se u njih- Neki primjerci zaista ostavljaju bez daha (FOTO)

Ljeto je na žalost prošlo i sada nastupaju tmurni, kišoviti i hladni dani u svakome aspektu života.

Kako je ova jesen krenula, a i kakva se zima najavljuje, veoma brzo ćemo poželjeti proljetne i ljetne dane, a mnogo je još vremena i dana ispred nas dok nam opet ljeto zagrije dušu u našim krajevima.

U ljetu koje smo upravo ostavili iza nas, mnogi od nas su bili aktivni i na društvenim mrežama, pa su tako na društvenim mrežama , dosta često objavljivane fotografije djevojaka koje su svojim izgledom, odjevnim kombinacijama plijenile pažnju i mnoge ljude, posebno muškarce ostavljale bez daha.

Po svemu sudeći, a i po ovome što ćete vidjeti na pojedinim fotografijama, ulična moda može biti veoma opasna za mnoge prolaznike, jer se mogu  zagledati u neke modne primjerke i nastradati jer nisu gledali ispred sebe i gdje hodaju.

Neki primjerci ulične mode su i u ovoj galeriji koju vam poklanjamo, da vas ima šta zagrijati do sljedećega ljeta. Upozorenje, ove fotografije gledajte na sigurnom mjestu, nikako pri šetnji, ili pri vožnji.

Lijep pogled na rijeku i njenu okolicu.

Tješnje nije moglo, ne znamo samo koji je cukin komentar na sve to.

Velike su vrućine bile u jednome periodu i trebalo se rashladiti na razne načine-

Ovo je još jedan konkretan i veoma učinkovit način rashlađivanja.

Sa zadovoljstvom je pozirala ovome slučajnom prolazniku jer nema čega da se srami.

Nekada je i bicikl dobar za neku vrstu rashlađivanja, mada je prolaznicima samo toplije.

Treba se snaći u svakoj situaciji i kratki komad odjeće, zbog vrućine, za čas postaje kraći.

Bolje se malo sagnutii, neko da pauk odradi svoje,.

 

 

 

 

Comments are closed.