Udala se za grčkog bogataša, a onda je sve krenulo naopako: Suzana Mančić je svakog dana pod velikim stresom i samo želi da sve prođe

Nekada, ili skoro uvijek, kada pomislimo da nas je baš krenulo u životu i da više nemamo nikakvih problema, desi se upravo suprotno i nekako sve krene po zlu.

Tako je i u slučaju poznate voditeljice , pjevačice i zabavljačice Suzane Mančić. Ova godina je za nju baš krenula na najbolji mogući način, da bi ostatak godine za nju krenuo po zlu sa niz stresova koji itekako utiču na njeno zdravlje.

Oglasi - Advertisement

Popularna Suzana Mančić se ovoga ljeta udala za grčkog bankara i bogataša Simeona Ockomokisa, nakon čega je uslijedio lijepi medeni mjesec, da bi poslije medenoga mjeseca sve krenulo nizbrdo za Suzanu, a Suzana se sa pravom pita da li je sve to slučajnost ili se neko namjerio na nju.

Prvo je prije par mjeseci jedan portal objavio vijest kako je Suzanina kćerka izgubila život u Americi, zbog čega je Suzana, prije nego li je doznala prave vijesti, doživjela pravi šok. Nakon što se uvjerila da je vijest lažna, Suzana dugo poslije toga nije mogla da dođe sebi i nije se mogla nikako smiriti, a sa pravom je sebi postavila pitanje ko bi htio da joj ovako napakosti.

Zatim je shvatila, kako je priznala novinarima, da je cijela ova stvar možda povezana za nedavnim hakovanjem njenog telefona, zbog čega je imala mnogo nevolja prije nekoliko mjeseci, jer je osoba koja je ušla na njen mobitel u njeno ime nastavila da se dopisuje sa mnogim njenim saradnicima, zbog čeka je imala velikih problema u poslu, jer su iz tog razloga joj otkazani mnogi ugovori o saradnji.

 

a.

Comments are closed.