Udala se tajno čak u Las Vegasu: A ovo je dedica za kojeg se udala Teodora, kćerka Suzane Mančić (FOTO)

Svi već sve znamo o Suzani Mančić, poznatoj voditeljici i pjevačici kao i njenome burnome životu. Suzana je nedavno opet uplovila u bračni život sa jednim grčkim bankarom i bogatašem, ali i njena starija kćerka, sve poznatija Teodora Kunić vodi život na kojem joj mnogi zavide, a ono što je posebno zaintrigiralo javnost u Srbiji i u regiji je da je Teodora nedavno ušla u brak sa dvadeset godina starijim muškarcem.

Na taj način je Teodora prošle godine podigle popriličnu prašinu u medijima u regiji kada se u Las Vegasu udala za dvadeset godina starijeg biznismena, s kojim je inače bila i u vezi neko vrijeme. Niko nije znao za tu vezu, pa je i sam brak bio veliko iznenađenje za mnoge, a posebno za Teodorinu majku Suzanu.

I mada je sada , sa svojim suprugom navikla na stalna putovanja i na luksuz, Teodora se zadnjih mjeseci ipak malo više stacionirala u Srbiji, gdje provodi vrijeme sa svojom porodicom i prijateljima.

Inače, mora se priznati da je Teodora prava ljepotica, i da je izgledom dosta povukla na majku, a izgleda da joj ni buran život nije stran, jer je i njena majka bila jedna od onih žena sa estrade koja je znala da na razne načine privuče pažnju na sebe. Pa je tako, svojevremeno ova voditeljica i pjevačica, znala da osvane na naslovnicama zbog svojih filmova iz kućne radinosti koji su se nekako pojavili u javnosti, a koji spadaju u vrstu filma za odrasle. Osim toga Suzana je poznata da je veću petoj deceniji napravila i fotografije za srpski Playboy, a nisu joj bile strane ni neke druge vrste skandala i afera, pa je očito i njena kćerka, ugledajući se na majku, odlučila da svakim svojim potezom iznenađuje javnost, ali i svoje najmilije.

Pitamo se šta je sljedeće.

 

 

 

Comments are closed.