Udaje se još jedna pjevačica i zvijezda Granda: Nakon pet godina veze poželjela i brak, ali i dijete- I dalje idem kod psihologa i to mi godi iz ovih razloga (FOTO)

Poznato je da popularna pjevačica Milica Todorović i njen dečko ili vjerenik Miloš Paunović već duže vrijeme uživaju u veoma stabilnoj vezi, a pjevačica ne krije da njih dvoje sve češće razgovaraju o braku i o djeci.

Pa je tako Milica novinarima potvrdila te priče, jer su njih dvoje već pet godina zajedno i sasvim je normalno da su počeli da razmišljaju i pričaju i o tim stvarima. Ipak su riješili da pričekaju još malo, ali planiraju skoru svadbu, ali i prinove, a Milica je znakovito najavila da bi se nešto tako moglo desiti već u ovoj godini.

Milica je rekla novinarima da je i roditelji nikada nisu pitali za svadbu i unuke, jer ona odavno ne živi sa njima, pa joj se oni ni ne miješaju u život, a sa njenim Milošem, njeni roditelji imaju odličan odnos.

Za Milicu se već dugo piše da se bori sa viškom kilograma i da je za to angažirala i nutricionistu. Milica je potvrdila da je uzela neke savjete od jednoga nutricioniste , ali da je ona u principu zadovoljna sa svojim izgledom i da smatra da je baš jedna prava top riba. Ona je svjesna da to nosi i život koji živi, a i voli da pojede, a vodi se i mišlju pjevača Mileta Kitića koji je uvijek znao reći za ženu, kilo gore, kilo dole, ne pravi razliku” Milici je bitno da je zdrava, a sve drugo se nekako da srediti.

Milica je priznala da često posjećuje i psihologa, i smatra da bi to svaki čovjek trebao da radi, jer svako treba nekoga kome će sve da ispriča šta ga muči, da mu se malo isplače, taj neko ti da neki savjet i izađeš iz njegove ordinacije mnogo bolje raspoložena. Milica smatra da svi mi mnoge svoje probleme čuvamo u sebi i da to nikako nije dobro, i da svako treba nekoga sa kime može da popriča o svemu, a njen psiholog je za Milicu idealan za to.

 

 

 

 

Comments are closed.