Učenik u svome školskom radu sa samo jednom, nadahnutom rečenicom opisao Karadžića i tako postao veliki hit na internetu (FOTO)

0

Djeca su najiskrenija bića na svijetu, a kako nakupljaju godine neke njihove percepcije se mogu zaista smatrati genijalnim, tako da njihovo viđenje svijeta i života oko nas, kao i viđenje nekih tema, nama starijima mogu biti pravi nauk, kako bi možda i mi trebali da gledamo na neke stvari.

Dječja kreativnost, a posebno snalažljivost u nekim situacijama je već odavno poznata, a vrlo rijetko kada možemo ostati ravnodušni na neke njihove postupke i ideje.

Oglasi - Advertisement

A da nas djeca u svakom momentu mogu iznenaditi, pokazao je i ovaj dječak, učenik, čiji je rad postao pravi mali hit na društvenim mrežama, a vjerujemo da ni nastavnik koji je pregledao ovaj rad nije mogao , a da se ne nasmije.

Nismo sigurni da li je ovaj rad pisao dječak ili djevojčica, mada sumnjamo da je ipak neki dječak u pitanju, ali vjerujemo da njegov nastavnik nikako nije mogao da ostane ravnodušan na njegovo djelo.

Tema rada je bila ”Reformatorski rad Vuka Karadžića”, a ovaj genijalni učenik, koji vjerojatno ide u više razrede osnovne škole je napisao:

“Kada je riječ o reformatorskom radu Vuka Karadžića riječi su suvišne”

I tako je on u samo jednoj rečenici rekao sve što misli o cijeloj temi. Vjerujemo da rad nije zadovoljio njegovoga nastavnika ili profesora, ali svakako je bo dovoljno zanimljiv da se nađe na društvenim mrežama i da postane pravi mali hit na internetu.

Komentari ispod fotografije su uglavnom bili pozitivni, i mnogi su smatrali da makar za snalažljivost i samu ideju ovaj je učenik od svoga nastavnika trebao dobiti prolaznu ocjenu.

Leave A Reply