Ubacio se u slike poznatih i postao hit na internetu: Pojedine kombinacije će vas nasmijati do suza (FOTO)

Postoje tako neke osobe koje baš znaju da koriste fotošop, ali momak o kojem govorimo u ovome tekstu je uspio da zabavi i nasmije milione ljudi širom svijeta sa svojim idejama i kreativnošću.

Svako od nas može da koristi fotošop i da se igra sa njim, ali malo ko od nas ima dara i ideja da napravi nešto što će zabavite veliki broj ljudi.

Djevojke, a sve češće i muškarci koriste fotošop da bi popravili neke svoje fotografije na kojima, po njihovom sudu, nisu ispale baš najbolje ili da dodaju neke stvari koje nemaju u prirodi. Pa tako mnoge djevojke fotošopom povećavaju sebi grudi ili stražnjice, pa dosta često sve to i ne ispadne baš kako treba pa postanu predmet šale i zezancije i prozivki na društvenim mrežama.

Međutim, ovaj momak o kome je riječ koristi fotošop za malo zabavnije stvari, tako što u fotošopu pravi fotografije tako što ubacuje svoj lik na fotografije na kojima se nalaze poznate svjetske ličnosti. Jednostavno pronađe adekvatne fotografije poznatih ličnosti i doda svoj lik na te fotografije tako da sve izgleda komično.

Za vas smo izabrali nekoliko primjeraka fotografija koje su i najpopularnije i koje su dobile najviše komentara i reakcija na društvenim mrežama. Vjerujemo da će neko od njih da vas dobro nasmiju.

Sve izgleda nevjerojatno montirano kao da se i on sam nalazi na ceremoniji dodjeljivanje muzičkih nagrada.

Lagano izvlačenje ili uvlačenje u Rihanin krevet, vrag će ga znati.

Očito da su mu Bijonse i Džej Z najdraže poznate ličnosti, pa sa njima najviše kombinuje.

A Kim Kardašijan očito ima novoga frajera, a da to javnost nije ni znala do sada.

 

 

 

 

Comments are closed.