U rijalitijima zaradila milione, pa se sada malo bahato ponaša pred fanovima: Dizala sebi spomenik, kupuje bunde i skupe krpica, a sad se časti dijamantskim prstenom! (VIDEO)

 

Poznato je da su pojedine rijaliti zvijezde i pored toga što po ničemu nisu poznate, ne posjeduju nikakav talenat, niti su bilo šta veliko napravile u životu, zbog svojih učešća u rijaliti programima zaradili gomile novca koji je običnom građanstvu totalno nepojmljiv i i teško da bi iko od nas na pošten način mogao zaraditi tolike novce.

Oglasi - Advertisement

Mnogi od tih likova veoma diskutabilne moralne , ljudske i bilo koje životne vrijednosti, zbog svijeta kakav danas jeste i zbog jako loše socijalne i ekonomske situacije koriste tu priliku da bi nemoralom, neljudskim ponašanjem ,aferama i skandalima privukli pažnju na sebe i tako postali dio rijaliti klike, koja je veoma popularna u ovim balkanskim krajevima, i koja se veoma dobro plaća.

Jedan od takvih likova je svakako Vesna Rivas, koja je u rijaliti emisijama zaradila gomilu para, pa je stoga odlučila da počasti sebe jednim skupocjenim dijamantskim prstenom.

Prva namjera ove pjevačice je bila da sebi podigne spomenik?? Međutim, predomislila se od te ideje, pa je odlučila da ipak više voli dijamant u ruci neko statuu u predsoblju.

Vesna Rivas se trenutno nalazi u Istambulu, na odmoru, gdje naveliko troši svoje novce, koje daje na skupocjene bunde i drugu garderobu, ali na kraju je ipak donekle razočarala sve svoje fanove.

“Posle Rijalitija planirala sam sebi da dignem spomenik, ali… Odustala sam od te investicije i riješila da se ipak častim dijamantskim prstenom”, napisala je Vesna i sa tom svojom izjavom i velikim bačenjem izazvala bijes mnogih, pa čak i izgubila podršku svojih fanova.

 

Comments are closed.