U njene dobre namjere može samo debil i glup čovjek da povjeruje: Bivši zadrugar otkrio kakav pakleni plan sprema Ana Korać, a ni za Davida Dragojevića nije imao lijepih riječi (FOTO)

0

Kada su rijaliti programi tipa Zadruga i Parovi u pitanju na veliku žalost ili radost oni su zaista popularni na ovim našim prostorima i njihova gledanost se na neki način povećava svakim novim danom , a o popularnosti pojedinih takmičara je suvišno i govoriti.

Pojedini stalni takmičari rijalitija su došli na taj nivo popularnosti da se više niti jedna naslovnica na tabloidima ili na portalima ne može zamisliti bez njih i baš svaki dan ima barem jedan tekst ili snimka o njima i o onome što su napravili u rijalitiju.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako jedna od poznatijih priča ovosezonske Zadruge ljubavna veza između poznate starlete Ane Korać i Davida Dragojevića, koja je započela čim je Davidova vjerenica Aleksandra Subotić napustila Zadrugu, tj. bila izbačena iz daljnjeg takmičenja.

U sve se to ovih dana umiješala i Davidova majka Biljana koja na sve načine pokušava da urazumi svoga sina, pa je telefonskim razgovorom sina uvjeravala kako Ana svo vrijeme priča kako ima plan da ga zavede, međutim, David baš i nije puno vjerovao u majčine riječi.

U vezi ovoga slučaja u Zadruzi se oglasio i bivši učesnik Zadruge iz prve sezone, Marko Janjuš, koji je rekao kako je bio veoma prisan  sa Anom Korać u prošloj sezoni, pa je na neki način odlučio da ispriča svoju priču i da raskrinka ovu Zadrugarku.

Janjuš je siguran da je David samo dio Aninog plana da bi sebi na neki način podigla rejting i popularnost i tako ostala u rijalitiju do samoga kraja, kada se dobijaju i velike nagrade. Janjuš je potvrdio da je ona zbog toga spremna da uradi sve, da gazi i preko leševa ako treba, a seks ispred kamera je za nju najmanji problem, jer je ona radila i gore stvari u životu, barem po Janjušu.

Pored svega toga na svome profilu na Instagramu je napisao sljedeće stvari:

 

Leave A Reply