U njemu su proveli svoje najljepše dane: Ovako izgleda dom u kojem su živjeli Darko Lazić i Ana Sević (FOTO)

I dok većina medija, posebno u Srbiji špekuliše oko razvoda pjevača Darka Lazića i njegove supruge , pjevačice i voditeljice Ane Sević, kao i oko podijele imovine između njih dvoje, ovih dana su mnogi od tih medija objavili fotografije doma u kojem je ovaj par proveo svoje najljepše dane dok je njihova veza još uvijek bila puna ljubavi, sreće i razumijevanja.

Oglasi - Advertisement

Razvod ovoga poznatog estradnog para je poprilično uzdrmao javnost regije, a nakon mnogih svađanja i mirenja, na kraju su oboje shvatili da je njihovoj vezi ipak došao kraj

Ipak, svi oni koji su ih znali i viđali skupa, pamtit će ih kao veseo i zaljubljen par, a njihov dom je svojevremeno bio jedno od najraskošnijih ljubavnih gnijezda na estradi, barem su tako mnogi mediji pisali.

Stan gdje su nekada živjeli Darko i Ana, a koji sada pripada samo Ani jer se Darko odrekao ovoga stana zbog svoje kćerke Lorene, odiše komforom i neutralnim bojama, od kojih je ipak najdominantnija bijela, koja nekako cijelom stanu daje veliku dozu elegancije.

O unutrašnjosti stana se više brinula Ana, pa je stoga ona pazila i na svaki najmanji detalj u stanu, a to s posebno vidi po mnogim sitnim, malim ukrasima, koji se savršeno uklapaju u sve.

Ana je svoj dom ukrasila i tamnoplavim detaljima koji krase ne samo predsoblje, već i dnevnu sobu.

Vidljivo je da je sve uređeno sa mjerom i sa mnogim sitnicama, kao što su dekorativni jastučići.

Ani je, kao i svakoj drugoj ženi jedan dio stana posebno drag, a to je naravno njen veliki garderober o kojem mnoge djevojke i žene maštaju, a Ana u njemu uživa svoje posebne trenutke.

Ipak, kada se sve pogleda, čitav stan je prilagođen samo jednoj osobi, a to je Aninoj i Darkovoj kćerci Loreni, koja je njihov centar svijeta, pa je i njena soba napravljena i uređena sa posebnom pažnjom i sa ljubavlju.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.