U klubu pitali Nemanju Matića sa kojom bi poznatom ličnošću volio popiti kafu: Njegov odgovor digao cijelu BiH na noge (VIDEO)

Nemanja Matić je danas vjerojatno najbolji fudbaler Srbije, a ovaj iznimni sportista svakom svojom novom igračkom izvedbom dokazuje da spada u sam vrh svjetskoga fudbala, dok u Srbiji baš i nema neku konkurenciju, barem ne ttrenutno.

Oglasi - Advertisement

Nakon nekoliko godina koje je proveu u srpskoj ligi, Matić se vrlo brzo našao u inostranstvu, pa je karijeru nastavio u portugalskoj Benfici, da bi nakon nekoliko veoma uspješnih sezona u Portugalu za njega se zainteresovao londonski Čelzi u koji je Matić poslie Benfika i prešao. Međutim u Čelziju se zadržao samo dvije sezone jer su ga ubrzo htjeli u velikom Mančester Junajtedu u kojem je sada već treću sezonu i jedan je od glavnih igrača tog tima kojem trener Mančestera Murinjo veoma vjeruje.

Ovih su dana igrači Mančestera imali obavezu da snime novi promotivni video za svoga sponzora, a jedan od zadataka im je bio da kažu sa kojom bi poznatom osobom svaki od njih volio popiti kafu. Svi su dali svoje odgovore, ali je nekako najzanimljiviji bio odgovor kojeg je dao Nemanja Matić.

Dok su drugi fudbaleri nabrajali neke druge poznate fudbalere ili neke svjetske muzičke i filmske zvijezde, Nemanja Matić je nekako iznenadio sve sa svojim izborom.

Matić je kao odgovor na ovo pitanje naveo poznatog glumca iz BiH, Mustafu Nadarevića, koji je zadnjih godina najpoznatiji po svojoj ulozi Izeta Fazlinovića u poznatoj komičnoj seriji ”Lud, zbunjen, normalan”, koja je veoma popularna i veliki je hit u regiji.

Na ovome videu možete da vidite kako je sve to izgledalo i kako je zvučao Matićev odgovor:

 

 

 

 

Comments are closed.