U jednoj zemlji, a nije Hrvatska, Luka Modrić je proglašen za najljepšeg i najpoželjnijeg muškarca i fudbalera na svijetu: Nikada nećete pogoditi koja je to zemlja (FOTO)

Kažu da je ljepota relativan pojam i da kada je to u pitanju sve je stvar ukusa i ko kako voli, i kako želi. Ali da neki izbori ljepote zaista znaju biti čudni dokaz je i ovaj izbor o kome ovdje govorimo.

Postoje razni izbori ljepote na svijetu, ali svi su oni nekako, barem u većini slučajeva usko vezani uz žene i djevojke, mada postoje i izbori ljepote u kojima glavnu riječ vode muškarci, mada oni nisu tako medijski popraćeni, kakom kad su žene u pitanju.

Kad su u pitanju sportisti, ili konkretno, kada je fudbal u pitanju, postoje krajem svake godine neka  vrsta izbora najljepšeg fudbalera na svijetu, a u tim izborima učestvuju ljudi, fanovi fudbala iz cijelog svijeta, pa se na kraju zbrajanjem glasova izabere najljepši, odnosno najzgodniji fudbaler

Pa su tako u nekim prijašnjim godinama titule najljepšeg nosili fudbaleri kao što je Talijan Alesandro Nesta, pa Ukrajinac Andrej Ševčenko, Šveđanin Frederik Ljungberg,  zatim su tu bili Brazilac Kaka, Pargvajac Roke Santa Kruz, Englez David Bekam i  Španjolac iker Kasiljas, da bi zadnjih nekoliko godina ovu titulu nosio možda i najbolji igrač današnjice, pored Messija,  Portugalac Kristijano Ronaldo.

Međutim, postoji jedna zemlja na svijetu gdje Kristijan Ronaldo nije ni među prvih pet najzgodnijih igrača, i u kojoj je velikom većinom glasova za najljepšeg i najzgodnijeg igrača proglašen Luka Modrić.

Ta zemlja je Japan, i već drugu godinu za redom Luka Modrić je u toj zemlji proglašen za najzgodnijeg igrača, što je najbolji dokaz da je ljepota zaista u oku promatrača i da je ljepota zaista stvar ukusa.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.