U Februaru mjesecu njima ništa neće ići od ruke: Ovaj će mjesec biti najgori u cijeloj godini za ova tri horoskopska znaka

0

Svi oni koji vjeruju u zvijezde i u horoskope sada će malo doći na svoje jer najveći svjetski stručnjaci  iz ove domene su se složile u jednoj stvari, a to je da ovaj mjesec februar za neke znakove u horoskopu neće biti nikako dobar.

Februar jednostavno neće ići na ruku ljudima u ovome horoskopskom znaku, ali to ne treba da vas plaši i obeshrabri, već jednostavno samo treba da malo više obratite pažnju nekim stvarima kada je vaš posao i zdravlje u pitanju kao i  da trebate da svakodnevno vodite računa o tome šta se sve dešava oko vas.

Oglasi - Advertisement

Ovim znakovima iz horoskopa Februar mjesec će bit prepun izazova.

OVAN

Ljudima koji su rođeni u ovome znaku će sve nekako izgledati kao mučenje, a pošto je vaš vladar Mars sve će vam biti veoma teško breme. Biti ćete skoro stalno letargični, neraspoloženi, nezadovoljni i džangrizavi, ali ne bojte se , nije kraj svijeta. Treba samo malo više u ovome mjesecu da se posvetite stvarima koje vam ne daju da idete naprijed, jer ste vi u principu veliki ratnik i samo treba da izdržite ovaj mjesec.

BLIZANCI

Vaša će anksioznost da eskalira u Februaru. Bitno je da si date truda i da svoj ego ostavite po strani. Kosmos vas donekle i usporava u svemu jer više udovoljavate drugima nego sebi, ali će sve u Februaru biti iskustvo koje ćete pamtiti. Očekujte pomalo i loše familijarne odnose, mada će sama komunikacija dosegnuti svoj vrhunac.

VODOLIJA

Najbolje iz vas ipak izvlači vaša unutrašnja nemirnost i nestašnost. Ako postoji nešto u čemu ste zaista najjači, onda je to suprotstavljanje. Niste pretjerano emotivan tip, pa borba za ono u šta stvarno vjerujete za vas nikada nije predstavljala neki veliki problem. U Februaru smanjite suprotstavljanje na najmanju moguću mjeru jer vas već u sljedećem mjesecu čekaju bolje stvari na horizontu.

.

Leave A Reply