To je bio najgori dan u njenome životu: Brena je dobila telefonski poziv, da bi se poslije nekoliko sekundi uhvatila za glavu: Konačno se saznala i prava istina (FOTO)

Kada je bila na vrhuncu svoje slave, Lepa Brena je živjela sa privilegijama koje su mogle da imaju samo najveće svjetske zvijezde, a onda je 2000 godine Brena dobila telefonski poziv, zbog kojeg joj je život, u jednome trenutku, bio skroz stao.

Breni i njenome mužu Slobodanu Živojinoviću su preko telefona, neki nepoznati glasovi poručili da imaju njihovog sina Stefana i da će se prema njemu ponašati korektno, kao i da mu neće faliti dlaka sa glave. To je bila prva poruka koja je došla do njih od otimača njihovog sina.

Oglasi - Advertisement

I mada se ostvarilo proročanstvo jedne gatare koja je Lepoj Breni davno prorekla da će biti poznatija od Tita, ta ju je popularnost, u neku ruku i dovela u tu situaciju da postane meta ucijene i da njen sin bude otet.

Pjevačica je tek sada smogla snage da priča o tim danima i trenucima, a u jednome trenutku je bilo prijetnji daće Brena i Boba morati dati novac ako žele da dobiju Stefanovo truplo. Kako sama Brena kaže bilo je to pet dana velike agonije za sve njih, jer nisu znali da li im je sin živ, da bi onda stigla druga poruka.

Breni i Slobodanu su otmičari javili da Stefana mogu otkupiti na dva načina. Živog, za tadašnjih 2,5 miliona maraka, ili mrtvog za 5 miliona. Breni su poručili da će u slučaju druge solucije slati joj svakoga dana dio po dio Stefanovog tijela. Također su ih oboje upozorili da nipošto ne kontaktiraju policiju, kao i da ne odugovlače sa isplatom

Živojinovići su brzo skupili novac i Stefan se na sreću vratio svojoj kući.

Danas Brena, kada se prisjeća te situacije kaže kako su mnogi slučajevi otmica riješeni, ali se nekako ništa ne zna i dan- danas ko je oteo njenoga sina. Priznala je Brena da se poslije svega toga više ničega ne boji, ali i da danas ima osiguranje, koje se i nevidi, ali su tu i dobro rade svoj posao.

Poslije toga su Živojinovići odselili u Ameriku, na Floridu, i neko vrijeme se nisu vraćali u Srbiju. Brena kaže da nakon toga materijalne stvari za nju nemaju više nikakav značaj i da poslije toga čitav život, ali i sve druge živote gleda na sasvim drugačiji način.

 

 

Comments are closed.