Titova praunuka sa svojim fotografijama digla društvene mreže na noge: Ne voli da se pojavljuje u javnosti, a od roditelja je naslijedila neke veoma važne osobine i ljepotu (FOTO)

Uvijek kada se priča o bivšoj Jugoslaviji i njenome predsjedniku Josipu Brozu Titu, kod takvih polemika uvijek dođe do različitih mišljenja jer nikako ne mogu svi da se slože u vezi njegove uloge u istoriji ovih prostora jer mnogi smatraju da je život u Titovo doba bio dobar život i vrijedan čovjeka.

Opet sa druge strane neki misle da su u Titovo doba bili diskriminirani i da nisu mogli ostvarivati neka osnovna ljudska prava i smatraju da je Tito bio diktator i loš državnik za mnoge.

Jedno se ne može poreći, a to je da Titovi nasljednici u porodici nakon njegove smrti nisu dobili nikakvo bogatstvo za razliku od današnjih lidera država i političara koji su i nekoliko svojih budućih generacija veoma dobro obezbijedili.

Tito je od svoje djece i unuka insistirao da svi završe škole i fakultete i da od svoga znanja, posla i talenta grade karijeru i da ne očekuju da će im bilo ko bilo šta pokloniti.

Poznato je da se članovi porodice Josipa Broza baš i ne vole pojavljivati u javnosti stoga nije čudo da je veliku pažnju privukla fotografija, odnosno par njih na kojima se nalazi Titova unuka i praunuka.

Na fotografiji je poznata hrvatska pozorišna rediteljka Saša Broz, Titova unuka i njena kćerka Sara koju je dobila u vezi sa poznatim glumcem Rankom Zidarićem.

Sara koja ima oko 25 godina je također krenula roditeljskim stopama i također je umjetnica koja je završila Likovnu Akademiju , a već je u nekoliko navrata i napravila neke samostalne izložbe koje su veoma dobro prošle.

Sara je od malih nogu učena da bude samostalna, pa se tako i kod svoje umjetnosti trudi da je samostalna i da ne ovisi previše od pomoći svojih roditelja, poznatih umjetnika

 

Comments are closed.