Tek sada ima da bude ludilo u Srbiji: LIDL donio odluku i za nekoliko dana sprema veliko iznenađenje za svoje kupce

Prije samo nekoliko sedmica bili smo svjedocima, a mnogi od vas su bili i direktni učesnici dešavanja naroda kada su se u nekoliko gradova Srbije otvarale poslovnice velikog trgovačkog lanca LIDL.

Tih dana se dešavalo sve i svašta na tim otvaranjima, jer su povoljne cijene velikog broja namirnica i artikala privukle veliki broj ljudi, stvorile su se velike gužve, za šta zaposleni u LIDL-u nisu bili baš pripremljeni, pa su te gužve stvorile i niz problema.

Neke akcijske cijene su posebno bile interesantne za kupce, posebno cijene pilećeg mesa kod kojeg su se stvarale i najveće gužve, a dosta često je dolazilo i do verbalnih, a zabilježeni su i neki fizički sukobi između kupaca.

Sve u svemu, bio je to događaj o kome se dugo i pričalo i pisalo, ali izgleda da tu nije kraj.

Prema pisanjima medijima, ali i po informacijama koje dolaze iz te kompanije LIDL Srbia će 8. novembra da otvori još tri svoje poslovnice u Srbiji, i to u Beogradu u naselju Čukarica, kao i u Pančevu i Kruševcu.

Naglašena je da osim ove tri poslovnice da u LIDL-u imaju planove da otvore još četiri poslovnice i to u mjestima Kikinda, Jagodina, Vršac i Inđija.

Objekat u Beogradu će se nalaziti kod Ade Ciganlije u Obrenovačkoj ulici, drum broj 1. Objekat u Kruševcu će se nalaziti u ulici Krfska broj 1, a u Pančevu će se nalaziti u ulici Miloša Obrenovića 12B.

Otvaranje sva tri objekta će se desiti 8. novembra i to od osam sati izjutra, a pripremljene su i posebne cijene za sam dan otvaranja, tako da se opet očekuju velike posjete i gužve.

 

.

 

Comments are closed.